DESIGNERTØRKLÆDE MED HEMMELIG GADGETLOMME

2 Min læsning

Af Christiane Vejlø

Elektronista har fået fingrene i et lækkert designer tørklæde som skjuler en hemmelighed. Nemlig en genial lomme til gadgets!

Så ligger der pludselig en uventet pakke på mit køkkenbord. En elegant æske med fine glatte bånd. Jeg åbner den og der- pakket ind i silkepapir- ligger hvad der viser sig at være et virkelig lækkert tørklæde. Og ikke hvilket som helst tørklæde. Til min store begejstring er der nemlig indbygget en hemmelig lomme til gadgets!

Tørklædet er lavet af designeren Cecilie Bernhard og jeg klikker mig ind på hendes hjemmeside og erfarer, at hvert eneste tørklæde er lavet af vintagestof og derfor ganske unikt. Det tørklæde jeg har modtaget er sort på den ene side og ternet Prince of Wales bomuld på den anden side. Og så er der 3 store, guldknapper fra gamle jernbaneuniformer. Fin fin detalje!

Tørklædet er lidt tricky at få på og knappet korrekt, men der er heldigvis en intruktion vedlagt i pakken og på hjemmesiden. Da tørklædet er ret stort vælger jeg at teste det med et par slimfit sorte bukser og en mørkegrøn strik bluse. Når jeg har overtøj på vipper jeg bare tørklædet uden på jakken.

Men nu til det virkelig smarte. Når Cecilie Bernhard tørklædet sidder som det skal har jeg nem adgang til en stor, praktisk lynlåslomme med mindre lommer som jeg bruger til telefon, kreditkort, solbriller og høretelefoner. Det er de færreste damejakker som er udstyret med inderlommer, hvilket betyder, at kvinder bliver nød til at lægge telefonen dybt ned i tasken og derfor mister mange opkald (se Elektronista undersøgelsen som netop illustrerer problemet).

Jeg har ALTID problemer, når jeg skal slæbe mine gadgets rundt og synes derfor selvfølgelig at en gadgetlomme er en helt fantastisk idé. Cecilie Bernhard tørklæder findes til både mænd og kvinder og koster fra 799 kr. Tjek dem ud på Ceciliebernhard.com

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

ten + 18 =

3 Comments
 • Frøken Jensen
  oktober 11, 2012

  Virkelig smart tørklæde men også virkelig pricy desværre..

 • Lene
  oktober 12, 2012

  Idéen er smart, men jeg synes resultatet minder for meget om en babyslynge.

 • Malene
  november 26, 2014

  Tjek hjemmesiden. Mine tørklæder ligner ikke babyslynger(håber jeg ikke), mine sidder tættere på halsen og og hænger ikke så lang nede som afbilledet. Alt efter stoffet falder de også forskelligt og jeg elsker ideen og alle dets funktioner. Hvis det regner eller blæser kan det med fordel og lige trækkes over det ny satte hår. Jeg elsker mine tørklæder, køber hellere 1 af dem, end 3-4 andre :-)