Arttech tuesday- er Kryptokunst en genistreg eller det rene kaos?

af

Krypto-kunst, NFTer og digital blockchain teknologi – hvad handler postyret
egentlig om? Foråret har vist at både digitale kunstværker og simple filer kan sælges for svimlende beløb. Via avanceret teknologi åbnes for køb og salg af ellers kopierbare digitale filer. Kombineret med internettets urskov af kreative udtryksformer og online kulturfænomener, varsler det nye tider. Udsendelsen er nummer 5 fra Arttechtuesday.dk

Gæster i programmet:

Thomas Bjørnsten
Phd og Adjunkt i digital markedskommunikation ved Aarhus Universitet. Han arbejder desuden med Human Data hos Innovation Lab. I sin forskning har Thomas altid haft et særligt fokus på feltet mellem kunst, design og teknologi og hvad den digitale udvikling betyder for vores liv, både kulturelt og kommercielt. Det har han bl.a. undersøgt i det 3-årige forskningsprojekt Making Sense of Data og i et aktuelt projekt indenfor Emotional Data om menneskelige følelser og AI.

Jon Birkedal Andersen
Arkitektskolen Aarhus og selvstændig iværksætter. Ejer af JBA jonbirkedalandersen.com og stifter af BLOCKTRACK.

Ida Kvetny
Tværfaglig kunstner med base i København. Gennem virtual reality fusionerer Kvetny det digitale med sine værker i maling og ler og skaber således en multimodal visuel verden. Hun udstiller også aktuelt som en del af kollektivet Radar Contemporary og sælger selv værker som NFT/kryptokunst, via platformene Opensea og Rarible. Hun har en BA (hons) fra Edinburgh College of Art og en MA fra Central Saint Martin’s College of Art and Design.

Ingen kommentarer endnu

Hvad synes du?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *