Den ultimative Elektronista Halloween Guide

af


A

f Christiane Vejlø

Halloween er for mig noget af det bedste ved efteråret. Jeg elsker kombinationen af mørke og lys, og synes tiden passer perfekt til den danske hyggementalitet. Selvfølgelig er apps, digital kultur, gadgets og gear en del af den (u)hyggelige tid. Her får du nogle tips til en rigtig Elektronista Halloween.

Til Halloween går jeg altid i Tivoli for at se alle de mange græskar og for at drikke varm kakao med orange flødeskum. Derhjemme skærer min datter og jeg altid de fineste lanterner ud i de største græskar, vi kan finde, og så har vi selvfølgelig slik klar, hvis det ringer på. Lidt digital hjælp er selvfølgelig altid godt. Jeg har samlet 5 tips jeg tror, du kan bruge.

1. Halloween trivia og uhyggelige lyde

Når de små uskyldige børn banker på og vil have slik, hvorfor så ikke skræmme dem med lidt uhyggelige lyde? Her er en  iPhone Halloween app, som gør det hele meget mere uhyggeligt. 

2. Yndlingsspil i Halloween-udgave

Omkring Halloween sker der tit det at spiludgivere laver en særlig Halloween edition af de mest populære spil. Hent f.eks. den gratis, uhyggelige opdatering af det danske hit- Subway Surfers

Subway-surfer-halloween

3. Uhyggelig Halloween-makeup

Det kræver lidt ekstra at ligne en autentisk zombie med hud, som er ved at falde af og blodige åbne sår. Der er hjælp at hente i en Horror make up app som kan lave noget rigtig uhyggeligt ud af dine billeder. 

4. Aldrig gå ned på gear!

Jeg har i flere år kæmpet for at skære græskar ud med almindeligt køkkengear. Det går simplethen ikke at skrabe kerne ud med en grydeske. Men så fik jeg anskaffet mig et rigtigt udskæringssæt, så nu er det nemt at skære små detaljer ud i selv det hårdeste græskar. Det findes i forskellige kvaliteter, men du kan evt. starte med et begyndersæt fra Carveking til under 50 kr.
Graskar-varktøj

5. Geek’ede græskar udskæringer

Halloween er nørdernes fest, og så er et almindeligt græskaransigt simpelthen ikke nok. Jeg er vild med de her sjove og originale, digitalt inspirerede mønstre. Når man lige vil imponere med det mest geek’ede design (gør sig helt sikkert godt på Instagram!).

Det mest skræmmende overhovedet?

emoticon-halloween-pumpkin-thinkgeek-cool-mom-tech_zps0b41fc43

Emoticon græskar- smiley face

pac-man-halloween-pumpkin-cool-mom-tech_zpsb29c6efa

Den klassiske Pacman- med spøgelset selvfølgelig!

Pumpkin-pie

Pumpkin Pi- pun intended!

minecraft-pumpkins-alphamom-coolmomtech_zps234364c8

Minecraft græskar- brug spraymaling hvis du ikke kan finde de grønne

sphero-pumpkin-diy-cool-mom-tech_zpsd64fe08f

Glitter Sphero

 

Ingen kommentarer endnu

Hvad synes du?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *