Alverdens gratis e-bøger lige til at downloade

af

A

f: Cille Bjerring Larsen

Er din bogreol ved at være fyldt godt op? på bookboon.com kan du finde en masse spændende e-bøger og studiebøger inden for emner som f.eks. business, sprog, it og meget mere, rettet mod studerende og dig i erhvervslivet.

books

Står du lige og mangler bogen, som kan fortælle dig, hvordan du bliver bedre til at skrive fængende tekster? Det kan være du trænger du til at få opfrisket Excel, eller måske brænder du for strategi og ledelse. På Bookboon.com finder du alt mellem himmel og jord indenfor E-bøger, der kan gøre dig klogere på forskellige emner eller måske dig selv. Bøger med fokus på personlig udvikling samt gode råd til at skrive CV er nemlig også at finde derinde.

Det er super nemt at hente bøger ned på din computer, og herefter har du dem liggende lige indtil du sletter dem, så du altid kan hive dem frem, når du har lyst. Kategorierne er mange, og når du først er gået på opdagelse på bookboon.com vil du hurtigt opdage, hvor mange spændende e-bøger der falder i din interesse. Målet med siden er at kunne tilbyde studerende muligheden for at komme gennem studiet uden at skulle bruge masser af penge på bøger.

Er det så kun for studerende? Nej, det er for alle der er nysgerrige, glade for e-bøger og som gerne vil lære noget nyt. Men hvordan kan det lade sig gøre? En række store virksomheder er med til at sponsorere de gratis e-bøger, og på den måde får du mulighed for at læse en masse dejlige bøger helt gratis. Det er nemt at downloade og du skal ikke udfylde en million felter før du har din gratis e-bog.

bookboon-logo

Har du aldrig hørt om Bookboon.dk før? De er ejet af Ventus publishing, som måske klinger mere familiært i dine ører. Forlaget tilbyder dig disse gratis e-bøger skrevet af forskellige dygtige forfattere, som du kan læse mere om på hjemmesiden. Du finder mere end 1000 spændende e-bøger på i alt 7 forskellige sprog, så det er bare med at komme i gang med læsningen og få hentet lidt inden ferien.

Ingen kommentarer endnu

Hvad synes du?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *