Gør din bogreol digital og få gratis e-bøger

af

Rettelse! Shelfie app’en findes kun i den amerikanske appstore.

Elsker du e-bøger, men savner du hyggen og overblikket fra den gammeldags bogreol? Med app’en Shelfie kan du skabe en digital udgave af din bogreol og få gratis, digitale versioner af de fysiske bøger, du allerede har.

V

ores tablets og e-readers er fulde af e-bøger, og vi elsker altid at have en bog lige ved hånden, uden den hverken fylder eller vejer som de gammeldags murstensromaner. Samtidig er det miljøvenligt, fordi man sparer papir og tryk. Men der er altså alligevel noget, der mangler. Hyggen, overblikket, æstetikken og magien ved den ’gammeldags’ bogreol. Det har skaberne bag app’en Shelfie taget hånd om.

Læs også: Cristiane anbefaler til læsehesten – min bedste læse-app

Du starter med at downloade Shelfie og oprette en profil. Herefter tager du et billede af din bogreol. Shelfie registrerer bogreolens titler. Herefter får du gratis e-version af de bøger, du har på din hylde, og som Shelfie har adgang til. Shelfie har adgang til 100.000 bøger fra forskellige forlag, så chancen for at de har nogle af de bøger, du har stående på din reol, er stor.

Med en profil på Shelfie, kan du desuden browse gennem andres digitale boghylder og lade dig inspirere til dit næste bogindkøb.

Hent Shelfie og få din digitale bogreol her

shelfie 2

3 Svar
 • Tine W
  oktober 16, 2015

  Super idé. Gælder det også danske bøger? Eller kun engelske? ;-)

 • Karina
  oktober 17, 2015

  Hjælper ikke meget når man kun har danske bøger på reolen. Det glemte i lige at nævne ;)

 • Annika
  oktober 22, 2015

  Forventede at det kun var danske bøger… Personligt har jeg næsten lige afleveret de fleste af vores bøger til genbrug. Flere har jeg allerede i digital, andre er “så er de læst” – og de gemte er nogle der bruges eller har en særlig betydning for os. Orker ikke de store tunge bøger – og så må hjemmet se mere intelligent ud ;)
  Ebøger, lydbøger….. ordbøger, fotoboger og de få specielle er dem der er tilbage i papirsform.

  Til gengæld håber jeg at andre får glæde i at læse dem der røg ud.

Hvad synes du?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *