ELEKTRONISTA #61 HOMO DIGITALIS- DEN DIGITALE ADFÆRD

af

Konkurrencen er slut!

Er det digitale univers og vores online liv en parallelverden med egne spilleregler, grænser og funktioner eller er det blot en spejling af de behov og mekanismer som vi kender så godt fra menneskehedens offline adfærd? 

F

orfatter og iværksætter Natasha Friis Saxberg har sin nye bog Homo Digitalis med i studiet hos radiovært, blogger og digital analytiker Christiane Vejlø.

Du kan vinde bogen Homo Digitalis af Natasha Friis Saxberg ved at smide en kommentar under indlægget her. Skriv hvorfor du gerne vil have fingre i lige præcis denne her bog!

Se 3D printer filmen Christiane optog i Las Vegas.

Lyt til Elektronista programmet søndag den 26 januar kl. 12.05 på Radio24syv’s hjemmeside eller i din favorit podcast app. Eller klik play lige herunder. (når programmet har været sendt)

Natasha og Christiane var i ugens løb også sammen til en snak om sociale medier i programmet Globus. Lyt til den snak her.

13 Svar
 • Helle
  januar 28, 2013

  Jeg vil gerne vinde, fordi jeg er den eneste, der har opdaget, at det kan man? ;) Nej, jeg vil gerne vinde bogen, fordi jeg hørte udsendelsen og syntes, den lød meget interessant, og det er en forfriskende vinkel ikke at lægge vægt på, hvor meget der er nyt og forskelligt ved vores ageren i den digitale verden, men hvor meget vi er de samme slags mennesker i alle verdener. Det vil jeg meget gerne læse mere om!

 • Morten Ingemann Thaysen
  januar 30, 2013

  Jeg vil også gerne vinde – jeg vinder aldrig noget (måske fordi jeg ikke satser noget – but anyway)…

  Ps. Fedt program – er altid med på podcasten

 • Kamilla
  januar 30, 2013

  Jeg vil gerne vinde bogen fordi, jeg synes det kunne være spændende at lære noget om vores brug af det digitale univers fra en kvalificeret kilde, fremfor fra bekymrede bedsteforældre eller nyhedshungrende journalister. Jeg er virkelig nysgerrig efter at se, hvad Natasha Friis Saxberg har på hjerte (og hjerne) i denne spændende udgivelse.

 • Christian
  januar 30, 2013

  Jeg vil gerne vinde bogen fordi jeg er vokset op i den digitale tidsalder. Vores familie fik den første computer da jeg var 4 – det er 21 år siden. Siden da har jeg set udviklingen fra 5 1⁄4-inch floppies til cloud, fra store kasser til små håndholdte devices, set internettet vokse fra små specialisthjemmesider til en vigtig del af næsten alle menneskers hverdag. Jeg synes det er en ekstremt spændende udvikling vi er en del af – for 10 år siden kunne en mobil ringe og skrive, i dag kan den erstatte stort set alle gadgets i hjemmet, hvad kan digital teknologi ikke om 10 år? Lad mig vinde bogen så jeg kan blive klogere på hvordan teknologien påvirker os som individer og som art.

 • rie randers
  januar 30, 2013

  Jeg vil gerne eje bogen fordi jeg gerne vil lære noget NYT.
  Jeg er 57 og var med på den første it-bølge – “Stedet som ikke er” (Tor Nørretranders).Blev med det samme hooked. Var med til at starte foreningen Webgrrls i DK og var en del af dette forum i mange år.Det var en fantastisk tid!

 • A-T
  januar 30, 2013

  Jeg vil gerne vinde bogen, fordi jeg tror det vil være relevant i min forskning omkring teknologi i læreruddannelsen. Hvor bliver vi til i den digitale verden? Hvordan præger det os i alt det vi gør, herunder uddannelse?

 • Susanne
  januar 30, 2013

  Det lyder som en spændende vinkel på livet som digitalt menneske.
  Vil rigtig gerne have fingre i den for at opdatere min viden på området, og fordi jeg har tid til at læse den i mens jeg overvejer om jeg skal blive selvstændig eller søge fastansættelser…:)

 • Mie
  januar 30, 2013

  Den vil jeg meget gerne vinde :) den ville passe perfekt til den ide jeg har til mit kommende bachelor projekt!!

 • Henrik Kristensen
  februar 1, 2013

  Hej,

  Jeg synes, jeg er en oplagt kandidat til at vinde bogen! Især fordi jeg p.t. skriver speciale, og om to måneder fra i dag mangler noget at fylde mit post-speciale liv med. Hvad bedre end en god bog, der kun gør én endnu mere klog!

  Go’ weekend!

  Vh Henrik

 • Maria K
  februar 1, 2013

  Jeg vil gerne vinde bogen, fordi det burde være pensum for mit meget spændende studie: Teknoantropologi! hvor jeg starter på 4.semester :)
  -Nu hvor jeg bruger så mange penge på studiebøger her i starten af februar, kunne det være rart hvis en af dem lige kom uden regning.

 • Louise FB
  februar 1, 2013

  Jeg vil rigtig gerne vinde bogen til min kæreste, da han studerer på IT universitetet og vi interesserer os begge meget for hvilke muligheder og udfordringer der er ved at leve i den digitale tidsalder. Har læst det uddrag som du har linket til og det kunne være interessant at få denne bog til når han meget snart skal til at skrive speciale.

 • Aia H. I.
  februar 1, 2013

  Goddag.

  Jeg kunne godt tænke mig at vinde bogen, da min mor lever og ånder for billeder, redigering og teknologi generelt, i forbindelse med hendes blog. Hun har, i hvad der synes som en evighed, snakket om denne bog og det ville være fantastisk at kunne glæde hende med den.

  Mvh. Aia

 • Sonia D. Kirkaldy Nielsen
  februar 3, 2013

  Jeg hørte programmet på podcast (det gør jeg ofte) og er blevet nysgerrig for at vide mere om emnet.

Hvad synes du?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *