Her er fremtidens termometer – børnefamiliens bedste gadget!

af

Her er en gadget, som burde være hos alle danske børnefamilier – nemlig Withings Thermo, et termometer, der blot skal køres over panden for at måle kroppens temperatur. Termometeret har en tilhørende app, der kan tracke temperaturudviklingen hos alle familiens medlemmer.

3

U

anset om man er forældre eller ej, så har stort set alle et forhold til termometret, som skal op i numsen for at fortælle dig om du er syg. Det er aldrig sjovt, og forældre ved, at det aldrig er noget, som er nemt med børn. Derfor er Withings nyeste produkt noget nær en revolution for børnefamilier. Det er et klinisk godkendt termostat, som aldrig skal ind i din krop.

Nemt, hurtigt og effektivt

Withings Thermo måler din kropstemperatur ved hjælp af de hovedpulsårer, som er i din pande. Ved at lave en måling der, så får du en lige så præcis som måling som ved den gammeldags metode. Det er ikke bare smartere end den gamle metode med vaseline og ubehag, det går også markant hurtigere. Brugen af Withings Thermo er supernem. Der er én stor knap at trykke på, og når temperaturen er målt vibrerer termostaten, så du ved at alting er som det skal være.

Det tager fem sekunder at tage en temperatur, ved at du kører Thermos i en stille og rolig bevægelse hen over panden på den, som skal have målt temperaturen.

Withings Thermo i brug

Når temperaturen er målt, bliver den vist på det indbyggede display. Men det ville ikke være et smart gadget uden også at være koblet op på internettet og en app. Withings Thermo har dets egen app, hvor hvert familiemedlem kan få en profil, og når du har taget en temperaturmåling, kan du på termometeret koble temperaturmålingen til en bestemt profil, som så bliver vist på app’en.

0

Withings Thermo-app giver dig et super overblik

At kunne koble en temperaturmåling til en bestemt person i Withings app er rigtig smart, for det gør det muligt at have en løbende graf over temperaturudviklingen, hvis ens barn er syg. I app’en indtastes også, hvor gammelt barnet er, hvilket påvirker den information, du får tilbage. Børn i 0 til 3 måneders alderen har en langt lavere tærskel mellem “normal temperatur” og “feber”. Jo ældre børnene er, desto mere råderum bliver der i temperaturen.

hero-thermo-en-c

Selve app’en er utroligt simpelt opbygget. Der er ingen unødvendigt komplicerede elementer at finde eller vanvittigt mange indstillinger at skulle forholde sig til. Der er data for de forskellige personer, og ved hver person kan du se, hvornår de senest har fået taget deres temperatur, og hvad den var. Det er simpelt, nemt at overskue og rart at bruge.

Withings-Thermo-App

Det er svært ikke at være ovenud begejstret for Withings Thermo. Det er nemt at bruge, det er pænt at se på, og det gør en træls og besværgelig situation langt mere overskuelig. Det er et fantastisk produkt.

Withings Thermo koster 745kr og kan fås fra Withings egen butik.

1 Svar
  • Jens Skov
    september 23, 2016

    Den er nu ikke helt ny, mine to børnebørn på 4 år har brugt et tilsvarende de sidste 2-3 år .. men supersmart er det helt sikkert

Hvad synes du?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *