Gadgetjulegaver til hele familien

af

Mangler du gadget gaver til familien her i sidste øjeblik? Vi har samlet tre helt unikke julegave-gadgets til alle prisklasser og ethvert familiemedlem.

Nu kan du faktisk lære at lave en rubriksterning

Hvis du, som de fleste, ikke kan løse en rubriksterning så er Super CUbe det ultimative gadget til at underholde dig igennem hele juleferien. Her får du ikke bare en hvilken som helst rubriksterning, men terning der via bluetooth snakker med din telefon og en app.

Via appen bliver langsomt oplært i alle de teknikker og teori der ligger bag at løse en rubriksterning. Du bliver taget igennem processen trin for trin, imens du lærer strategierne og til sidst løser den. Det er ikke en guide der holder dig i hånden, men i stedet bliver du faktisk klogere på hvordan rubriksterningen virker.

Udover at løse selve terningen, er der også muligheden for at løse en rubriksterning på tid og dyste med fremmede over internettet om at gøre det hurtigst muligt. Super Cube er et super gadget der tager en gammel klassiker og giver den et moderne twist.

Super Cube er set til 299,- kr.

Den mest fleksible streamingboks til alle dine behov

Hvis du vil streame alt mellem himmel og jord, så er Nvidia Shield TV den ultimative streaming maskine. Her får du en lækker lille Android TV box med alle de apps du forventer (Netflix, Viaplay, Prime Video osv.), og fordi det hele kommer fra Googles Android system så følger Google Assistent også med.

Med ét tryk på fjernbetjeningen kan du snakken til assistenten og søge på tværs af Netflix, Google Film og alle de andre apps du har installeret. Det giver et omgående og hurtigt overblik, hvis du foreksempel vil se alle film som skuespilleren Adam Driver er med i:

Har du en gamer PC i hjemmet, kan du også streame spil fra din PC direkte ned på dit fjernsyn så du kan bruge den største skærm i huset til dine spiloplevelser. I fremtiden kommer du også til at kunne bruge Google Stadia tjenesten. Og så er fjernbetjeningen vildt rar at holde i hånden, med dens Toblerone-agtige form.

Nvidia Shield TV er set til 1299,- kr.

Verdens mest avancerede vandflaske

Hvis du husker at drikke nok vand (to liter om dagen, husk det nu!), så er Larq vandflasken en ideel makker til dig. Vandflasker af plastik bliver tiden beskidte og ulækre. Usynligt skidt samler sig i selve flasken, og har du en med en drikketud bliver den også ganske ulækker med tiden for ikke at tale om den lugt det kan danne.

h

ttps://youtu.be/85Dy9RIAvmo

Larq vandflasken eliminerer dog det problem. I låget på vandflasken sidder nemlig en UV-C lys der dræber bakterier, og selvrenser vandet i flasken. Det efterlader dig med en ren vandflaske og vand du altid kan drikke.

Larq vandflasken koster 840,- kr.

1 Svar
  • Jesper
    december 29, 2019

    Er i gang med at lede efter smarte gadgets.Go inspiration. Skal helt sikkert eje Larq vandflasken, da almindelige vandflasker godt kan blive lidt ulækre.

Hvad synes du?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *