Hvordan digitaliserer man byggebranchen og hvad er fordele og ulemper?

af

Byggebranchen står foran en digital transformation, hvilket over den kommende årrække har potentiale til at øge produktiviteten med ca. 20% i de virksomheder der digitaliserer deres forretning. Christiane Vejlø er vært, når byggeribranchen drøfter fremtiden med digitalisering. Se med og bliv klogere. Det er helt gratis.

Danske entreprenørvirksomheder går altså tilsyneladende glip af et ikke uvæsentligt forretningspotentiale – på trods af at mange digitale værktøjer allerede ér klar til brug. Klar til at øge digitaliseringsgraden i den enkelte virksomhed inden for byggeriet.

Vi kan se frem til øget transparens, et samlet overblik over økonomi, ressourcer og processer, produktivitet, videns indsamling og fri adgang til og udnyttelse af data.

Men digitalisering er ikke nødvendigvis så rosenrødt, som det lyder. Med muligheder følger en række udfordringer.

Moderator Christiane Vejlø tager os igennem 45 minutters paneldebat, hvor Karsten Hjarsø fra Jensen Gruppen, Elly Kjems Hove fra Dansk Industri og Anders Holm Jørgensen fra Unit4 sætter fokus på øget digitalisering af den enkelte entreprenør virksomhed. Tilmeld dig og se med her.

Ingen kommentarer endnu

Hvad synes du?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *