Juletip: 5 fede spil, der samler familien

af

Når julemaden er spist, gaverne er pakket op, og julefreden har indfundet sig, er der intet bedre end at samle familien foran fjernsynet til et godt computerspil. Elektronistas gamer-ekspert anbefaler 5 spil, I sammen kan hygge jer med.

Skab kaos med hele familien i LEGO DC Super-Villains

(Fås til PC, Nintendo Switch, Xbox One og Playstation 4)

L

EGO’s mange computerspil er eminente til at samle familien foran fjernsynet. I LEGO DC Super-Villains får alle skurkene fra DC-universet deres tur i rampelyset. Her kan du fx spille som Jokeren eller Mr. Freeze. Du kan også skabe din helt egen superskurk med præcis de evner, du synes er sjove.

Spillet har humor og er udført med et glimt i øjet hele vejen igennem og egner sig perfekt til både børn og voksne. Det er et ideelt spil for de mindste, da det kan spilles sammen med de voksne, og det handler mest af alt om at samarbejde og have det sjovt.

 

Udskift julehyggen med et kæmpe slagsmål i Super Smash Bros. Ultimate

(Fås til Nintendo Switch)

Hvis julehyggen bliver for intens, så er der intet som Super Smash Brothers, der kan forvandle en stille stue til en slagmark. Nintendos geniale kampspil tager alle figurer fra Nintendos univers og smider dem ud i et kæmpe slagsmål. Uanset om du er fan af Super Mario, Pokémon eller obskure serier som Earthbound, så bliver dine behov mødt med Nintendos overflødighedshorn af figurer. Super Smash Brothers er super hurtigt at lære, men har samtidig så meget dybde, at det byder på årevis af underholdning.

Super Smash Bros. Ultimate fås til Nintendo Switch

 

Rul alting sammen i det vidunderlige Katamari Damacy Reroll

(Katamari Damacy Rerolled fås til Nintendo Switch og PC)

Katamari Damacy er en kæmpe kultklassiker, og nu bliver seriens første spil genudgivet på Nintendo Switch og PC. Spillet er ideelt til at samle store og små foran fjernsynet, når du som Prinsen af Alt Kosmos skal rulle en “katamari” rundt i en masse forskellige baner. Din “katamari” er en slags klisterbold, og alt, hvad den rører ved, sætter sig fast til den. I hver bane af spillet gælder det så som at rulle bolden til en bestemt størrelse, og jo større din bold bliver, desto større ting kan du klistre på den. Konceptet er skørt, og præsentationen i spillet er dobbelt så skørt. Det er ufortyndet japansk i alle dets aspekter, og det er en fryd at se, uanset om du spiller eller en tilskuer.

Med familien kan I samles og skiftes til at gennemføre spillets baner, se hvem der kan rulle den største katamari eller hjælpe hinanden med at spotte lige præcis de ting, I vil rulle op i jeres katamari.

Katamari Damacy Rerolled finder du på Nintendo Switch’s online butik og PC

 

Husets ældste kan samles om at skabe kaos i Just Cause 4

(Just Cause 4 fås til PC, Xbox One og Playstation 4)

Just Cause 4 en fantastisk måde at samle familien med de lidt ældre børn. Spillet er et fuldblods-actionspil, men med én meget unik gimmick. Helten i spillet har nemlig adgang til en gribeklo, som du kan svinge dig rundt i spillet med som en anden Spider-Man. Men du kan også tage din gribeklo og rive fat i forskellige ting. Stort set alt i verden kan manipuleres, og med kloen kan du hive og flå i ting, du kan endda også klistre flere ting sammen og skabe enormt meget kaos. Du kan også sætte balloner fast på en tanke og bruge den som et fly.

Just Cause 4 er en helt anden måde at spille et actionspil og handler grundlæggende om, hvem der kan skabe mest kaos på kortest tid.

Just Cause 4 finder du på PC, Xbox One og Playstation 4

 

Oplev Minecraft på en helt ny måde med Netflix’s Minecraft Story Mode


Netflix er begyndt at eksperimentere med interaktive shows, og blandt de første af disse eksperimenter er Minecraft: Story Mode. Det hele foregår via fjernbetjeningen / telefonen, hvor du skal træffe valg for Jesse og hans venner, mens de udforsker Minecrafts verden. Hele historien i ‘Story Mode’ er fortalt i en herlig børnevenlig stil, og de forskellige valg, der skal træffes, er en fantastisk måde at samle familien om, hvad der nu skal ske i eventyret.

Du finder Minecraft: Story Mode på Netflix.

8 Svar
 • firewala
  marts 28, 2019

  nice article…now u can watch movies on big screen using beeTV app so download it from https://beetvapk.org/beetv-firestick/

 • jean nick
  maj 6, 2019

  TutuApp which is an alternative application to Google Play Store. The only difference being that from TutuApp you can download paid Android applications and games for free.TuTu App Download

 • https://oceanofgames.live/
  juni 19, 2019

  Children loves the games, and they have the best mind development strategy.

 • john
  juli 17, 2019

  i en masse forskellige baner. Din “katamari” er en slags klisterbold, og alt, hvad den rører ved, sætter sig fast til den

 • harshak rao
  august 21, 2019

  Ac market is the biggest cracked apps store in the world. It has good features and it provides a premium apps and games for free.
  https://acmarket.xyz/

 • candy pinky
  september 5, 2019

  Ac market is a comparative application like Google Play store. In any case, you will get all the applications in the Ac Market in Cracked, Tweaked and Hacked variant.

 • mike
  september 9, 2019

  Free Fire is the ultimate survival shooter game available on mobile. https://freefirehacked.com/

 • john
  september 9, 2019

  Coin Master Collect Daily Spin, Coins and many moreDo you Play Coin Master? https://coinmasterbot.com/

Hvad synes du?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *