Ny mediepodcast med Vejlø bag mikrofonen

af

Mediawatch.dk er det førende medie, når den danske mediebranche skal dækkes. Nu lancerer platformen en ny podcast, men 4 roterende profiler fra den danske mediebranche. Elektronistas Christiane Vejlø er blandt værterne, som ellers tæller Adam Holm, Nynne Bjerre og Ane Cortzen.

Indslag sætter med Christiane Vejlø bag mikrofonen i denne uge en lup over Ritzaus hackerangreb, et magasin som betaler læserne for at være reklamesøjler og en mikrobetalingsplatform i vækst. Få podcasten i den bedste kvalitet og medienyheder i Mediawatch app’en.

Christiane har inviteret journalist og podcastvært Esben Bjerre i studiet til en snak om forretningsmodellen i mediebutikken “Her går det godt” og til at gøre status på den danske mediebranche. Hvad betyder clickbait for mediernes troværdighed på den lange bane? Er traditionelle medier gode nok til at leve op til markering af kommercielt indhold? Og hvilke konsekvenser har det, når medierne giver alle stemmer lige meget taletid, men algoritmerne spreder de mest kontroversielle mest?

Du kan høre podcasten Indslag på Mediawatch.dk eller i Mediawatch podcasten.

Ingen kommentarer endnu

Hvad synes du?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *