Slutfirsernes nørderi rammer din radio

af

Siger Klerik, Kriger, Tyv, Magiker, livspoint, rustningsklasse, behændighed dig noget? Hvis ja, så er der stor chance for, at du tilbragte en stor del af din teenagetid på ungdomsværelset opslugt af en eventyrlig rollespilsverden. Og ja, du var en del af datidens utilmative nørderi.

8

0’ernes og de tidligere 90’eres ultimative nørderi har fået en revival – en genoplivning af tidligere tiders DR radioteater. I dets nyeste form hedder det “Stemmernes Tårn”.

Stemmernes tårn

Stemmernes Tårn

Radio24syv har nemlig genoplivet 80’ernes populære rollespil. En genoplivning, der til tider, virker helt malplaceret – når eksempelvis Fuehlendorf og gæster slår terninger eller tegner kort eller peger på et kort – det er nok ikke super god radio… men er man D&D-fan – eller endnu bedre AD&D-fan – så ved man lige netop, hvordan både spillemesteren og rollespillerne har det i lige netop det øjeblik, når terninger ruller henover bordet, og afgørelsen om ens angreb er et “critial hit”, en “fumble” eller bare et godt gedigent slag.

Man skal måske nok være D&D-nørd for at synes om Fuehlendorfs nyeste podcast. Men er man D&D-“nørd”, så sidder man tilbage med en supergod fornemmelse – i selskab med Fuehlendorf og hans 3 gæster, der til hvert eventyr påtager sig nye roller.

Har du små 4 timers til rådighed, så er det absolut et forsøg værd at lytte til det første eventyr, “Kvindernes Ø”. Du vil med sikkerhed blive bidt, og hvis du bliver fanget af den, så er der flere eventyr i skuffen.

Er du ikke til podcast, så sendes programmet på Radio24syv hver mandag til torsdag kl. 15.05 til kl. 16.00 – frem til 30. september. Radio24syv’s egen omtale af Stemmernes Tårn finder du her.

God fornøjelse

LYT TIL PROGRAMMERNE ELLER ABONNER PÅ DEM I DIN YNDLINGSPODCAST-APP

Læs også: Appbefaling – Her er den bedste podcast-app.

Ingen kommentarer endnu

Hvad synes du?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *