Modeugespecial: Pokémon Go og fashion i skøn forening

af

Pokémon Go har taget hele verden med storm,  gjort det til en virkelig profession at være Pokemon Go-træner og en gængs hverdagsbeskæftigelse at fange Pokémons for almindelige mennesker. På det forunderlige internet kan man som bekendt finde alskens interessante ting og selvfølgelig også en Tumblr-konto hvor et yderst kreativt individ har forenet Pokémons med high end fashion.

tumblr_n8ehz4iF5A1qktfamo1_1280

Tumblr: @pokexfashion

M

åske synes Pokémon umiddelbart uforeneligt med fashion, men faktisk passer fænomenet perfekt ind i en kreativ verden med tendenser der opstår pludseligt, bliver overordentligt populære, for derefter igen at forsvinde i glemslens tåger for en årrække. Tumblrbrugeren @Pokexfashion har forenet sine to yndlingsfænomener i denne verden; Mode og Pokémon, ved at tilføje de små virtuelle væsner til internationale brands fashionkampagner på så fin vis, at man næsten kunne tro, at de var skabt sådan.

Kampagnerne er bl.a. fra Dolce & Gabbana, Prada, Alexander Wang og Balmain og de valgte Pokémonfigurer synes at være meget nøje udvalgt i forhold til udtryk og farvesammensætning i reklamen. Tumblrkontoen har eksisteret siden 2014, men er selvsagt yderst relevant netop nu hvor Pokémonuniverset har fået en global revival. Se flere eksempler herunder eller på Pokémon & Fahion-kontoen på tumbler lige her.

Kilde: Fashionista.com

tumblr_njw10yapRs1qktfamo1_1280

Tumblr: @pokexfashion

 

tumblr_n9yvbxuSVX1qktfamo1_1280

Tumblr: @pokexfashion

 

tumblr_nhrnlwrENN1qktfamo1_1280

Tumblr: @pokexfashion

 

tumblr_njzlqc8aYY1qktfamo1_1280

Tumblr: @pokexfashion

 

tumblr_njzmcn9LrI1qktfamo1_1280

Tumblr: @pokexfashion

 

Ingen kommentarer endnu

Hvad synes du?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *