Animal Crossing er blevet det officielle Coronakrise spil

af

Det super charmerende og afslappende spil “Animal Crossing”, er ikke bare en kæmpe succes blandt fans. Det er også blevet et stort socialt samlingspunkt under coronakrisen, her er nogle af de vilde måder spillet binder samfundet sammen igen.

Det geniale og charmerende Nintendo Switch spil, Animal Crossing, har vist sig at være lige præcis det rigtig mange har haft brug for under Cvoid-19 krisen. At kunne flygte til sin egen lille ø, fokusere på indretning og det afslappende liv som spilet byder på har været virkelighedsflugten alle har haft brug for.

Det er ikke bare fans af serien, som har taget det charmerende Animal Crossing til sig. Spillet er også hurtigt blevet samlingspunktet for det sociale liv vi er gået glip af. Her er nogle af de rigtig vilde måder som spillet har fået opmærksomhed på:

Queer Eye hjælper dig med din Animal Crossing boligindretning

Queer Eye kan for tiden ikke optage flere sæsoner på grund af Covid-19, så i stedet har seriens indretningsarkitekt, Bobby Berk, påtaget sig opgaven at dømme og rådgive folks huse i Animal Crossing:

h

ttps://twitter.com/QueerEye/status/1255165044771487745

Talkshows i kælderen

Animal Crossing er meget mere end bare et spil, et sted at blive gift eller lave boligindretning. Det kan også gøres til et talkshow, som Gary Whitta (manusskriptforfatter på Star Wars: Rogue One, After Earth og Eli).

Gary Whitta holder hver dag et talkshow i Animal Crossing, hvor han får gæster fra hele Hollywood og nørdverdene. Hans første gæst var skuespilleren Naomi Kyle, der gæstede showet og blev interviewet.

Han kalder showet for Animal Talking og du kan se lidt om hvad showet har at byde på lige her:

Elijah Wood går amok på Animal Crossings aktiemarked

En central del af Animal Crossing er dets version af aktiemarkedet. Hver søndag kan du købe roer fra en omvandrende sælger, og de roer kan du i løbet af den kommende uge sælge til den lokale butik på øen. Problemet er blot at prisen på de roer skifter hver eneste dag, og ligesom aktiemarkedet gælder det om at købe når prisen er lav og sælge når den er høj.

Det har resulteret i et kæmpe stort fællesskab på internettet, hvor alle dagligt skriver hvad roer kan sælges for på deres Animal Crossing ø, og hvis prisen er særligt høj kan man besøge hinandens ø og sælge dem for en høj pris.

Behovet for at tjene massevis af Animal Crossing-penge har også ramt skuespiller Elijah Wood, der via Twitter fandt frem til en særdeles fordelagtig roe-kurs og spurgte om han måtte komme på besøg for at sælge sine roer:

https://twitter.com/directedbyrian/status/1253365992849276934

Ingen kommentarer endnu

Hvad synes du?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *