Bliv skarp på gaming-kulturens helt særlige sprog – gamingverdenen har nu fået sin helt egen ordbog

af

Har du styr på hvad l33t betyder, og hvorfor det er vigtigt ikke at være en griefer? En helt ny form for ordbog tager dig med ind i gaming-kulturens unikke ord og sprog.

Tobias Cadin er én af forfatterne bag “Alle Gamer – Ordbogen”

Vidste du, at gaming-verden har sit helt eget sprog, og det faktisk er ret vigtigt at vide hvad man sige når det hele brænder på i Fortnite?

En helt ny ordbog fra Sara Frost og Tobias Cadin, kaldet for “Alle Gamer – Ordbogen” giver alle med interesse for gaming et helt særligt indblik i en verden, der tit kan være ret svær at forstå.

Gennem 400 forskellige ord tager ordbogen dig igennem alt lige fra første gaming-ord, der blev brugt for mere end tyve år siden, til alle de nye ord der er blevet født i vores internet-forbundne verden med YouTube og TikTok.

Ordbogen “Alle Gamer” er ikke bare et fantastisk lille opslagsværk, når du møder gamer-sprog ude i verden, men også et øjebliksbillede af kulturen som helhed og hvor bredt den kan nu ud i vores verden.

Sara Frost er den anden medforfatter på “Alle Gamer – Ordbogen”, og har også et YouTube show med samme navn

Så uanset om du har brug for at forstå hvad de yngste i familien siger, når de snakker om Fortnite, Valorant og det hotte på Twitch lige nu eller du bare vil have en dybere forståelse for gaming-kulturens helt eget sprog, så er “Alle Gamer – Ordbogen” en bog der skal stå på boghylden eller ligge under juletræet.

Ingen kommentarer endnu

Hvad synes du?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *