Computerspil erstatter historiebøgerne til undervisning om det gamle Grækenland

af

Actionspillet ‘Assassin’s Creed: Odyssey’ var en kæmpe succes, da det udkom sidste år. Nu bliver det også til et spil, der kan bruges i undervisningen.

I spillet ‘Assassin’s Creed: Odyssey’ løb du rundt i det gamle Grækenland og kæmpede mod alskens skurke. Men med den nye ‘Discovery Tour‘ funktion får du adgang til hele spillets digitale Grækenland – og hvad så med alle skurkene? De er blevet erstattet med læringsmateriale om den realistisk genskabte verden.

Du kan enten gå en guidet tur igennem spillets verden og lære alt, hvad der er værd at vide om det gamle Grækenland, eller selv løbe rundt og opdage tingene i dit eget tempo.

Det hele er bygget op som et undervisningsværktøj, så der er ingen action, fjender eller udfordringer. I stedet er det propfyldt med viden: Der er endda en quiz, du kan prøve kræfter med for at se, om du ved alt, hvad der er værd at vide om det gamle Grækenland.

Der er mere end 300 stedet i spillet, hvor du kan fodre hjernen med historisk korrekt information og figurerne i spillet har rutiner, der reflekterer hverdagen for beboerne i det gamle Grækenland.

Hvis du allerede ejer ‘Assassin’s Creed: Odyssey’ så kan du hente Discover Tour helt gratis, og ellers kan du købe Discovery Tour uden spillet for 150,-kr.

Ingen kommentarer endnu

Hvad synes du?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *