Gaming guide til efterårets 4 hotteste spil

af

Efteråret er kommet, og med det er fire af årets absolut stærkeste spiludgivelser. I denne guide finder du årets nok bedste rollespil, et actionspil med noget på hjertet og meget mere.

1. The Outer Worlds blander sci-fi satire med et uovertruffent rollespil, og er årets store overraskelse

Velkommen til Halcyon kolonien. Året er 2355, og hver en centimeter af universet er ejet af gigantiske virksomheder. Alle er ansat af ét af de store firmaer i galaksen, og de fleste er så hjernevaskede at mens de ligger for døden, vil deres sidste ord være virksomhedens slogan.

Rollespillet ‘The Outer Worlds’ er et dybt satirisk indblik i vores brand-elskende kultur, hvor vi identificerer os ikke som ansatte i en virksomhed, men som en del af en familie. Plottet i spillet centrerer sig om, at de fleste af rumskibene, der udgjorde den oprindelige Halcyon koloni landede, og gik igang med at bygge fremtiden. Men dit skib blev glemt svævende et sted ude i verdensrummet. Indtil nu. Du bliver fundet, og skal nu finde dig til rette i en verden hvor alles liv handler om at arbejde, og hvis du dør bliver det trukket fra din nabos løn.

Din rejse gennem rumkolonien tager dig hen til en masse forskellige planeter. Hver af dem udstyret med deres egne opgaver og problemer, som du kan vælge at løse eller ej. Du kan hjælpe Hovedbestyrelsen med at maksimere deres profit, du kan sørge for indbyggerne i en by kan få strøm eller du kan snyde alle omkring dig. De fleste situationer i spillet kan du altid tale dig ud af, hvis du ikke har lyst til at skyde dig ud af dem eller finde på din helt egen måde at håndtere problemerne på. Der er en masse fleksibilitet i The Outer Worlds, og det resulterer i et spil der føles levende og responsivt.

The Outer Worlds er et genialt rollespil. Det er sjovt og alvorligt i lige store mængder, og friheden i spillet giver dig muligheden for at være præcis den du vil.

Du vil elske The Outer Worlds hvis:

 • Du vil have flere spil som Fallout 4
 • Du vil prøve et spil, der har andre løsninger end bare at skyde folk
 • Du vil prøve at være lovløs i det ydre rum

The Outer Worlds fås til Xbox One, Playstation 4 og PC fra 349,- og op.

2. Dæk dig selv med mudder, og befri en tropisk ø fra lejesoldater i Ghost Recon: Breakpoint

På mange måder er Ghost Recon: Breakpoint den direkte modsætning, af de mange militærspil ude på markedet. Ja. Du kan få alt omkring dig til at eksplodere i Breakpoint, men det at snige sig ind bag fjendens linjer, holde sig skjult og kun angribe når det er nødvendigt er i høj grad en lige så holdbar løsning. Uanset om du infiltrerer en fjendtlig base, eller bevæge dig igennem en sumpet jungle, står du altid overfor valget om du vil skabe rigtig meget larm, eller være den præcise, og usynlige, trussel. Der er plads til at spille på præcis din måde.

Begge dele får pulsen op, specielt når du langsomt bevæger dig gennem junglen, og ved den mindste lyd af fjendtlige soldater smider dig på jorden og kamuflerer dig selv med mudder, så er Breakpoint en helt igennem medrivende oplevelse.

Du kan også trækker en ven med ind i spillet, og sammen koordinerer og hjælper hinanden med at overtage en fjendtlig base. I de situationer så føles hvert sekund, som en balancegang mellem kontrol og kaos – på den bedst mulige måde.

Ghost Recon: Breakpoint har massevis af underholdning i sig. Uanset om du vil spille alene eller med venner. Men det er et spil, som kræver lidt dedikation før du får slået hul på skallen og alt det herlige i spillet kommer til syne.

Du vil elske Ghost Recon: Breakpoint hvis:

 • Du vil lege soldater på en øde ø
 • Tanken om snige sig ind på en fjendtlig base
 • imens dine venner holder øje med fjender lyder som en drøm
 • Du vil have et spil, hvor der ikke er store eksplosioner non-stop

Ghost Recon: Breakpoint fås til Xbox One, Playstation 4 og PC fra 290,- og op.

3. Call of Duty-serien svinger mellem store eksplosioner og dybt alvorlige øjeblikke med stor effekt

Der er en scene i Call of Duty: Modern Warfare, hvor du ikke ved om dit våben er rettet mod en terrorist, der lige har udløst en bombe i midten af London, eller om du er et splitsekund fra at skyde en civil. Sekunderne føles uendelige imens du ser kvinden for enden af dit gevær række hånden ud efter noget i en kasse, og du skal tage beslutningen om hvorvidt det hun rækker ud efter er en trussel eller ej.

I et spil fyldt med store actionsekvenser, er det de her små intense øjeblikke der virkelig får pulsen helt op. Call of Duty: Modern Warfare prøver ikke bare, at være en stor actionfilm men det har også brudstykker af noget mørkere og langt mere alvorligt. Det er i det spænd mellem det overdrevne action, og de intense øjeblikke, at Call of Duty ikke bare løfter sig selv op på et nyt niveau af kvalitet, men også viser at selv det spil med de største eksplosioner også kan ville mere.

I sidste ende, så er Modern Warfare også et actionspil. Og den opgave eksekverer det til absolut perfektion. Der er en følelse af kontrol og kontrol i spillet, som gør at du aldrig er i tvivl om hvad din soldat gør eller hvorfor. Uanset om du repeller ned af en helikopter eller langsomt bevæger dig igennem en mørk gyde, er følelsen af kontorl over din soldat helt eminent. Den kontrol manifesterer sig videre i alle aspekter af spillet, der føles enormt gennemarbejdede og hvert element ser fintunet og gennemtænkt ud til mindste detalje.

Uanset om du vil fortabe dig i Modern Warfares højaction multiplayer med vennerne, eller forsvinde ind i en intens jagt på terrorister i spillets historie så er det svært ikke at være voldsomt imponeret over spillet.

Du vil elske Call of Duty: Modern Warfare hvis:

 • Du elsker spil som Battlefield og Call of Duty
 • Du vil se det tætteste bud på et seriøst krigsspil
 • Du mangler et spil, der kan underholde alene eller med venner til langt ud på natten

Call of Duty: Modern Warfare fås til PC, Xbox One og Playstation 4 fra 379,- og op.

4. Månen er hjemsøgt i et brag af skydespil

Er du klar til at fjerne alskens rumvæsner fra månen? De horrible The Hive har udhulet månens indre, og bygget deres kongerige lige under overfladen. Nu skal du, og dit hold af Guardians rejse månen tynd, udradere fjenderne og sikre fred i solsystemet.

Destiny 2: Shadowkeep er endnu en udvidelse til det forrygende spil Destiny 2. Dette nye eventyr tager dig til månen, hvor nye og gamle fjender venter på dig og ikke mindst en masse nyt udstyr som du aldrig har set før.

I din færd skal du kæmpe mod dine egne værste marreridt, genopleve horrible minder fra tidligere eventyr i Destiny universet og til sidst stå ansigt til ansigt med den største udfordring nogen Guardian i serien har mødt. Alt ved Shadowkeep udvidelsen tager det som Destiny 2 i forvejen gør enormt godt, og skruer det hele op til maksimum. Det er et poleret og gennemarbejdet spil, hvor helt simple ting som bare at bevæge sig fra A til B er sjovt fordi det hele føles “godt”. Kampene mod fjenderne er intense, strategiske og fyldt med plads til at du udvikle din egen Guardian på præcis den måde, du synes er sjov at spille på.

Destiny 2 universet, og nu hvor du kan spille hele Destiny 2 ganske gratis er det svært ikke at anbefale Shadowkeep, som prikken over i’et.

Du vil elske Destiny 2: Shadowkeep hvis:

 • Du mangler det ene spil, der kan være din hobby
 • Vil opleve et spil, der er som bygget til at hænge ud med vennerne
 • Vil skyde rumvæsner på en hjemsøgt måne

Destiny 2: Shadowkeep fås til Xbox One, Playstation 4 og PC fra 279,- og op.

Ingen kommentarer endnu

Hvad synes du?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *