Test: Nintendo Switch Lite er et kæmpe homerun

af

Vi tester Nintendo’s lille nye maskine, som er den perfekte rejsekammerat, når du skal have gaming med på farten.

Nintendo Switch familien har fået en lille ny. Den utroligt populære maskine der udkom i 2017 har taget verden med storm, takket være dens funktion som gør det muligt at tage din Switch med på farten eller bare sætte den til fjernsynet for, at få den ekstra store skærmoplevelse.

Lille, elegant og drøn charmerende

Den nye medlem af familien hedder Switch Lite, og selvom de bærer Switch navnet begge to, så er der nogle ret stor forskellige.

På rigtig mange måder minder Nintendo Switch Lite om sin storebror. De spiller de samme spil og kan for det meste det samme. Der er dog tre store forskellige du skal være opmærksom på:

  • Switch Lite kan ikke sættes til dit fjernsyn, som den normale Switch kan
  • Alle dele af Switch Lite hænger sammen i én enhed modsat den normale Switch
  • Switch Lite er billigere end storebror
  • Spiller alle de samme spil, som den almindelige Nintendo Switch

Til sammen gør de tre dele, at Switch Lite føles helt anderledes. Det er en kompakt lille enhed, der ligger utroligt godt i hånden. Dens størrelse inviterer næsten til at blive samlet og leget med.

Størrelsen på Switch Lite gør den helt perfekte at smide i rygsækken når du er på farten og den er markant mere behagelig at have i hænderne over længere perioder. Den bliver dog stadig en smule varm efter intens brug, men kølingen larmer ikke som på storebror Switch.

Hvis du primært bruger din Nintendo Switch som en håndholdt maskine, så er Switch Lite en kæmpe opgradering. Batteriet holder meget længere tid nu (3 til 7 timer afhængig af spillet), og selve designet af maskinen føles meget mere robust.

Skal du så købe en Switch Lite?

Måske. Hvis du ikke har behov for, at spille Switch spil på dit fjernsyn så er Lite den helt perfekte håndholdte spillemaskine. Med den store almindelige Switch kan du både tage den med på farten, men også sætte den til fjernsynet. Du skal dog være opmærksom på, at den store maskine føles ret stor sammenlignet med den kompakte og lækre Lite.

Hvis du altid har drømt om, at have en elegant, lille og flot maskine der kunne spille Super Mario, Zelda og alle Nintendos vidunderlige spil så kommer du ikke udenom Switch Lite.

Nintendo Switch Lite fås i tre forskellige farver (grå, turkis og gul ) og koster 1800,- kr.

1 Svar
  • Emil Bøgelund
    november 14, 2019

    Det er fedt at se, at “gameboy’en” stadigvæk lever i en eller anden form. Husker tydeligt de Kør-selv-ferier, hvor jeg som lille sad på bagsædet og gamede Pokémon hele turen. Når jeg læser om moderne udgave af Gameboy’en, får jeg helt lyst til at spille igen.

Hvad synes du?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *