The Sims 4 bliver high-fashion

af

Er du klar til at udsmykke din Simmer med high-fashion tøj fra Moschino? Den nye udvidelsespakke til det folkekære computerspil The Sims 4 skruer helt op for fashionista-kærligheden med nye jobs Moschino Stuff Pack til spillet. Elektronistas gamingekspert Mikkel Winther forklarer dig alt, du skal vide om spillet.

I pakken bliver du mødt af et fantastisk miks af fantasi og virkelighed, da dine Simmere nu kan påføre sig tøj fra den seneste tøjkollektion hos Moschino, designet af Jeremy Scott, der er Creative Director hos det eksklusive brand.

Du kan klæde din Simmer på i Moschino fra top til tå, og uanset om du er til kjoler, t-shirts eller lædershorts (jep, lædershorts), så er du dækket ind med Moschino-pakken. Men bare rolig, det er ikke kun tøj, du finder i Moschino-udvidelsespakken til The Sims 4.

Tilføjelsen giver også en helt ny karrierevej, som du kan tage for din Simmer. Din Simmer kan nemlig pludselig blive modefotograf, og du kan arbejde dig op ad karrierestigen og dokumentere moden verden over.

Overraskelse til din tween eller teen

Moschino Stuff Pack koster ikke mere end 79,- kr., hvilket gør udvidelsespakken en perfekt overraskelse til din tweenager eller teenager, der måske fortjener lidt ekstra forkælelse. Du kan også give spillet som en del af en større, fx sammen med The Sims 4 eller en af de mange andre udvidelsespakker, der findes til spillet.

Moschino Stuff Pack fås til PC og Mac lige nu for 79,- kr, og hvis du har The Sims 4 til din Xbox One eller Playstation 4, kan du købe pakken fra den 3. september til samme pris.


Gaming er ikke længere kun en aktivitet, der foregår alene. Du bringe sjove digitale spil ind i stuen, og lade skærmene spille en rolle i en social aktivitet, frem for at blive en hindring for netop denne. Elektronistas gamingekspert guider dig hver måned gennem aktuelle og underholdende spil til alt lige fra en soloaften til tid med familien. Du kan læse mange flere anmeldelser, tips og tricks af Mikkel Winther her.

Ingen kommentarer endnu

Hvad synes du?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *