The Sims bliver grønt og genbrugsvenligt

af

Nu skal The Sims også til at genbruge deres ting og gøre verden mere grøn

Det er ikke kun os ude i den virkelige verden der skal tage sig af planeten. Nu skal indbyggerne i The Sims også blive grønne med den nye spiludvidelse “Grønt er Skønt”.

I udvidelsespakken til The Sims får du muligheden for at starte en ny og miljørigtig livsstil, når et helt ny område åbner op, hvor du skal hjælpe med at opbygge et grønt og bæredygtigt nabolag i “Evergreen Harbor”.

Når du besøger nabolaget “Evergreen Harbor” får du chancen for at hjælpe med at reducere stedets CO2 aftryk og gøre det til et mere grønt og miljørigtigt sted. Det kan du blandt gøre ved at installere solpaneler, vindturbiner og inspirere alle i området til at genbruge.

Når du så har lært at være mere miljørigtig kan du tage den viden med dig tilbage til dit Sims hus, og starte en mere grøn hverdag i dit gamle nabolag.

Udover en helt ny måde at bruge omgivelserne på i “Grønt er Smukt” kommer du også til at få to helt nye karrieremuligheder, som civilingeniør og håndværker der begge skal sikre at dit nabolag kommer til at leve mere bæredygtigt.

The Sims: Grønt er Skønt udkommer den 5. juni og kræver at du har The Sims 4 i forvejen.

Ingen kommentarer endnu

Hvad synes du?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *