ASHTON KUTCHER FORVANDLES TIL STEVE JOBS

af

A

f Christiane Vejlø

Rygterne taler sandt. Ashton Kutcher skal spille Steve Jobs i en film som forventes premiere i 2012. Kutcher er igang med forvandlingen fra Hollywood drengerøv til Silicon Valley visionary.

Selvfølgelig er den sorte rullekrave, de lyse jeans og kondisko en vigtig del af looket. Kutcher filmen om Steve Jobs kommer til at dække tiden fra 1971 til 2000 og får dermed altså ikke iTunes, iPhone og iPad årene med. De år får vi til gengæld, når Sony om et par år kommer med filmatiseringen af Walter Isaacson’s biografi Steve Jobs: The Exclusive Biography.

Den film vil blive produceret af samme studio som stod bag The Social Network om Facebook’s Mark Zuckerberg, så det lover virkelig godt.

Drengerøven Ashton Kutcher er dog måske ikke så underligt et valg, som man umiddelbart kunne tænke. Skuespilleren går meget op i teknologi, han var den første til at nå en million followers på twitter  og er efterhånden ved at være godt etableret på den digitale scene som investor. Han har bl.a. lagt penge i Flipboard som Elektronista besøgte i Palo Alto men også i virksomheder som Foursquare, Skype og AirBnB.

Hvad synes du? Tror du Ashton Kutcher kan løfte rollen i filmen og Steve Jobs unge år? Og skal du se filmen, når den kommer?

Se resten af billederne hos TMZ.

1 Svar
  • Lars Sommer
    maj 14, 2012

    I must say at jeg glæder mig til den her film! Som du ved, Christiane, nød jeg meget The Social Network, så lur mig om denne ikke også får en plads på hylden, som en af de få film jeg vælger at købe som oldtidsnordisk blålaser medie.

Hvad synes du?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *