SE DEN NYE SÆSON MAD MEN- NU, GRATIS OG LOVLIGT!

af

A

f Christiane Vejlø

Er du vild med Mad Men? Mit bud er at du ikke har set et eneste afsnit af serien, da den blev sendt med utrolig ringe seertal på TV3 Plus. Elektronista guider dig her til de nyeste afsnit. (og så vil vi gerne høre din holdning til spørgsmålet nederst på siden). 

Måske er du en af de knap 100.000 der har købt serien på DVD. Men chancerne for at du en frækkert, der har “lånt” serien på det store “internet bibliotek” er endnu større. Nok mest fordi du ikke rigtig havde nogle lovlige alternativer, når det lige passede dig.

Nu er Don Draper tilbage i sæson 5, og vi kan godt afsløre at der er masser af sex, lækre kjoler og frække slogans i vente. For Elektronista følger nemlig med fra starten!

Vi deler selvfølgelig gerne vores “hemmelige” ninjatricks, så også du ganske gratis og lovligt kan få adgang den nyeste sæson af Mad Men. (hør evt. Elektronista podcast #23 hvor IT advokat Martin von Haller Grønbæk forklarer juraen nærmere).

1. Gå til sitet unblock-us.com hvor du for under 30 kr. om måneden kan signe op på en service der ophæver de regionale begrænsninger, som gør at vi ikke kan benytte os af f.eks. amerikanske og engelske film og tvtjenester.

2. Gå direkte til AMCTV.com som sender Mad Men og se de første to afsnit af sæson 5 med det samme! Sæt evt. en computer til din fladskærm. Så ser Don endnu bedre ud! (På Amctv.com burde du også kunne fange The Walking Dead eller den amerikanske version af Forbrydelsen – The Killing). De efterfølgende afsnit kan du se på iTunes med en amerikansk konto.

3. Vil du gerne se tidligere sæsoner af Mad Men og en masse andre film og TVserier. Så anbefaler vi tjenesten Netflix.com hvor du for godt 40 kr. om måneden har fri adgang til et sandt underholdningsbuffet. (du skal være på Unblocked-us.com først)

Er du interesseret i flere tips til hvordan du på computeren og på din iPad får adgang til de nyeste film og tvserier som endnu ikke er tilgængelige gennem danske udbydere? Så tag et kik på artiklen “Vil du have de nyeste tvserier og film?- også på din iPad” 

Tak til min Ultimative TVstue medsammensvorne Claus Büllow Christensen for i kommentarfeltet at gøre opmærksom på at de nye afsnit også kan købes på amerikansk iTunes. Hvordan man får sådan en konto kan man også læse sig til i ovenstående artikel.

De genveje vi omtaler er ikke ulovlige. Men de danske tvkanaler og distributører er ikke så vilde med at danskerne ser de amerikanske serier, når de nu betaler i dyre domme for at vise dem på dansk tv. Hvad synes du?

a- Vi bør vente til vi kan få adgang til indholdet gennem danske kanaler. Det er mest fair.

b- jeg vil have mine tvserier så hurtigt som muligt. Hvis ingen danske tjenester kan give mig dem, så må jeg jo gå andre veje.

6 Svar
 • Katja
  april 2, 2012

  Jeg synes det er helt håbløst at vi som forbrugere i Danmark er afhængige af, om distributører vælger at indkøbe en given serie. Det er en gammeldags branche. Fair nok, at producenterne af f.eks. Mad Men gerne vil sælge serien til distributører i Danmark – men tidshorisonten er latterlig. Kan jeg se en serie på nettet eller via Appletv, så gør jeg det.

 • Claus Bülow Christensen
  april 2, 2012

  Et andet godt tip er, at man via iTunes USA kan købe alle de nye Mad Men sæson 5 afsnit efterhånden som de udsendes i USA, og se den på iTunes på PC, Mac, iPhone, iPad og ikke mindst på AppleTV boksen. Den nye AppleTV boks har endda HD kvalitet i 1080p, og så ser Don Draper og company total skarpe og smukke ud, som aldrig set før på en dansk fladskærm.
  Og på AppleTV boksen kan man også installere Netflix og se alle de fire foregående Mad Men sæsoner i flot HD kvalitet for ca. 45 kroner om måneden – sammen med ca. 50.000 andre tv-serier og spillefilm fra USA.
  Begge muligheder har i øvrigt engelske undertekster, så alle de herlige subtile Mad Men perfiditeter kan fanges af en dansk hjerne!

 • Hans-Christian Wegner
  april 4, 2012

  Et andet tip: for 10$ pr. måned kan man få abonnement hos http://overplay.net/ og dermed få en IP fra en lang række forskellige lande, ikke bare US og UK, men også f.eks. Sverige. US/UK IP er perfekt til at streame indhold fra forskellige steder, en svensk IP er rigtig god (og hurtig) til at omgå den accelerende danske internetcensur (PirateBay, GrooveShark etc.)

 • Lars
  april 4, 2012

  Det er oplagt at mediet deles over landegrænser så snart det er tilgængeligt.
  Jeg kan ikke se nogen grund til at vi skal vente. Nettet gør verden mindre, og bør bringe folk tættere sammen…

 • Jesper
  april 6, 2012

  Har sat det op, men jeg synes kun man kan se sæsonpremieren endnu på AMC, selvom episode 3 har haft premiere i USA. Andre med det problem?

 • Tara
  juli 4, 2013

  Jeg har fulgt jeres vejledning – og tusinde tak for den – og unblocked min mac vha unblock-us.com. Er derefter gået ind på AMCTV.com for at se Mad Men, men det kræver login og at man er tilknyttet enten xfinity eller Optimum. Gør jeg noget forkert? Eller er der andre tjenester der gør det muligt?

  På forhånd mange tak!

  VH Tara

Hvad synes du?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *