VIND STEVE JOBS BØGER OG FILMBILLETTER

af

Der er 10 billetter til filmen Jobs, med Ashton Kutcher i hovedrollen, på højkant i Elektronistas store Jobs konkurrence. Læs her hvordan du deltager.

jobs_kutch

Ashton Kutcher ligner meget godt

TAK TIL ALLE DER DELTOG I KONKURRENCEN. VINDERNE ER NU UDTRUKKET OG HAR FÅET DIREKTE BESKED.

“Here’s to the crazy ones, the misfits, the rebels.. ‘Cause the people who are crazy enough to think they can change the world, are the ones who do.”

D

e efterhånden legendariske ord, er udtalt af Steve Jobs, Apple koncernens stifter, der døde af af kræft i 2011, og de kører i lydsporet til traileren på den nye bio-pic ”Jobs”. Den længe ventede film om Apple stifterens liv og karriere, i perioden fra 1971 til 2001, har Ashton Kutcher i hovedrollen, og du kan vinde billetter til den lige her.

Elektronista udlodder 5 x 2 fribilletter, til filmen. Billetterne gælder fra den 9. september til den 2. oktober. Vi har også 2 eksemplarer af den anmelderroste Walter Isacsson biografi ”Steve Jobs” på højkant. Vær med i lodtrækningen ved at smide en kommentar om hvilket Apple produkt der har gjort mest indtryk på dig (positivt eller negativt) og hvorfor. Konkurrencen slutter mandag den 19. august og vinderne får direkte besked.

Steve Jobs var en first mover på mange punkter, og helt i den ånd blev det sociale medie Instagram, brugt til at uploade en kort trailer for filmen, som den første officielle filmtrailer nogensinde. Under Instagram brugernavnet “jobsthefilm” kunne man således se en 15 sekunders trailer, og følger man brugeren på instagram kan man nu også se en lang række andre klip og trailers fra filmen. Du kan se den første Instagram trailer her

99 Svar
 • Astrid
  august 12, 2013

  Helt klart Ipad’en fordi den rammer hele aldersgruppen.

 • Rikke
  august 12, 2013

  Det må være iphonen. Den ændrede i mine øjne hele verdens måde at kommunikere på for alvor. Pludselig kunne vi alle være online overalt uden at være bundet til kabler og computere. Mobile enheder fik envidere de sociale netværk til at eksplodere.

 • Cille Bjerring Larsen
  august 12, 2013

  det må være udviklingen af macbook’en gennem tiden, som er en uundværlig del af min hverdag…

 • Louise
  august 12, 2013

  Positivt = Mac Book Pro 17
  – en bærbar computer til professionelt arbejde (grafisk designer) – fylder ikke meget, nem at tage med (også på ferie) og kan klare alle de store program fra Adobe.

 • Anette
  august 12, 2013

  Helt klart iPaden.
  Troede aldrig det vil blive mig en jeg kan ikke leve uden den nu. Er så meget fan af Apple nu.

 • Andreas Jensen
  august 12, 2013

  Klart iPhone, det gjorde det for mig. Ændrede fuldstændig min opfattelse af mobile muligheder.

 • Birgitte Linstow
  august 12, 2013

  Jeg siger Iphone. Den har virkelig beriget mit liv og er fantastisk at have ved sin side. Telefon, opslagsværk, you name it. Jeg ville ikke være foruden :)

 • Maria // Colourfull Ink
  august 12, 2013

  Det er helt klart iPhonen efter min mening. Jeg føler jeg kan styre hele min verden derfra! Men jeg ville heller ikke være foruden min iMac og iPad.. Jeg er vist lidt Apple-addicted ;)

 • Stephanie
  august 12, 2013

  Helt klart iPhone, fra en gammel nokia til en iPhone som har mødt alle de behov, jeg ikke vidste jeg havde. Og den dag i dag, kan jeg ikke undvære den.

 • Marie Willumsen
  august 12, 2013

  iPhonen har jo ændret ens liv siden den kom på markedet. Spørger mig selv dagligt hvad jeg gjorde før den gadget landede i min hånd.
  Hvilket både er virkeligt skræmmende, og virkeligt fedt… :)

 • Jimmi Friborg
  august 12, 2013

  Som mange andre skriver, må det være iPhonen – Ikke blot fordi den ændrede almindelige menneskers brug af telefoner og sparkede smartphone-markedet ordentlig igang. Men også fordi den formåede at vælte et stærkt etableret mobiltelefon markede og ryste posen med de store spillere, så de var nød til at nytænke – Nokia, som alle troede var solidt plantet på tronen, nåede et all-time low – Motorola måtte se sig nødsaget til at sælge mobil-divisionen og RIM/Blackberry kæmper stadig for at holde sig ovenvande. Apple har formået at omrokere hele markedet ved at vise at det ikke er specs. der skal lægges vægt på, men i høj grad oplevelsen

 • Peter Schaufuss
  august 12, 2013

  Helt klart iPhonen. Ikke uden grund man kaldte den “The Jesus Phone” fordi man ville tale om mobilbranchen før og efter iPhone.

  Før iPhone havde jeg en Nokia N95, som faktisk kunne mange af de samme ting (gå på nettet, vise kort og navigere, optage og uploade billeder og video, køre mobilspil osv.) men ikke før iPhonen blev det noget man rent faktisk brugte i stor stil pga. brugervenligheden. Hele tanken med “There’s an App for that” er også fantastisk – i dag man man transformere sin telefon til at være lige det man har brug for, uanset om det er et vækkeur, en guitartuner eller en løbetræner.

  Ligesom med iPod’en var Apple ikke de første til at få mobilen online og gøre den “smart” – men igen formåede de at gøre det på en måde så alle kunne være med og det rent faktisk blev brugbart.

 • Martin Kronborg
  august 12, 2013

  For mig er det uden tvivl ipoden der gjorde det største indtryk på mig, helt bestemt ipod mini tilbage i 2005. Det at kunne have flere tusind sange i lommen, kunne lytte til dem når som helst var intet mindre end banebrydende for mig. Jeg havde købt en powerbook G4 inden, så kendte godt apple, men ipoden var for mig den vildeste opfindelse, og en kæmpe fornøjelse at bruge, meget intuitiv.

 • Jakob Faust
  august 12, 2013

  Det produkt jeg har allerstørst glæde af, er min iPhone. Men det er faktisk ikke som sådan pga. selve telefonen, men i virkeligheden pga. iCloud. Derfor er det uden tvivl iCloud jeg ønsker at fremhæve. Det er så fantastisk et arbejdsredskab at have i hverdagen. Uanset hvor jeg befinder mig, så har jeg altid adgang til mine samlede oplysninger. Mine kalenderaftaler, mine kontakter, mine vigtige dokumenter. Og ikke mindst, i tilfælde af at uheldet skulle være ude, min friske backup! Jeg kan slet ikke længere forestille mig at leve uden.

 • Lars Rune Jensen
  august 12, 2013

  Macintosh computeren var den første der anvendte grafisk brugerflade med vinduer og mus. Det tror jeg de fleste har glemt i dag – Microsoft endte jo med at kopiere Macintosh konceptet i udviklingen af Windows platformen.

  Med Mac´en formåede Apple i 70´erne og 80´erne at sætte computerteknologien i fokus for meningmand og i høj grad i uddannelsessektoren – herved fik rigtig mange unge øjne op for de muligheder og gik i gang med at skabe nye virksomheder, som jo siden hen har sat hele IT industrien på dagsordenen – og fået de nye teknologier indenfor internet / mobiler / chipudvikling / batterier til virkelig at flytte verdenen.

 • Kamilla
  august 12, 2013

  iPhonen ændrede markant vilkårerne for ikke bare, hvordan vi kan kommunikere med hinanden, men også for vores adgang til viden. For mig har den for alvor sat streg under påstanden om, at vi alle er cyborgs nu. Den er aldrig langt væk.

 • Gitte
  august 12, 2013

  I nyere tid må mit bud – ligesom mange andres – være iPhone. Den ændrede fundamentalt måden vi bruger mobiltelefonen og satte standarden for resten af producenterne. Tidligere ændrede Mac computeren brugergrænsefladen i meget mere intuitiv retning.

 • Marlene Høy
  august 12, 2013

  For mig er det sansen for at gøre det hele mere enkelt! Hele måden at tænke teknologi på – det skal være ligetil, både udvendigt og indvendigt.
  Dét er røv sejt!

 • Lykke Rasmussen
  august 12, 2013

  Iphone – en smartphone der virker som den skal: appstore i høj kvalitet, sjældent crash, enkelt og lækkert at navigere rundt i :-)

 • M. Pedersen
  august 12, 2013

  Det må være Iphonen. Positivt eller negativt, I don’t know. Den har helt klart gjort hverdagen lidt nemmere, men samtidig har folk så travlt med opdateringer, Apps osv at fukd fokus på en samtale godt kan være svært.

 • Michael Frederiksen
  august 12, 2013

  iPhonen. Det var først efter, jeg selv fik en, at jeg ikke kunne forstå, hvordan jeg nogensinde har kunne undvære den. Den har ændret måden, hvorpå jeg bruger en mobil markant – både positivt og negativt – og har opfyldt nogle behov, jeg slet ikke vidste, jeg havde.

 • Anette
  august 12, 2013

  Det må blive min iPod Shuffle, som har været med mig på utallige træninger inkl to marathon, ferier og cykelture til arbejde :)

 • Lasse Jønsson
  august 12, 2013

  Ipad’en fordi mine fingre endelig kan ramme de rigtige bogstaver på tastaturet.

 • Charlotte Christensen
  august 12, 2013

  Mit første og største indtryk af en ny revolutionerende verden var mødet med min “lille ny”, for mange år siden: Min iPod.
  Uh, den var smart i forhold til min gamle walkman fra Sony, som jeg stadig brugte på det tidspunkt.

 • Sissel
  august 12, 2013

  iPad’en må have gjort mest indtryk på mig, da selv min mor på snart 60 år, nemt kan bruge den og være med på diverse sociale medier, ganske let.

 • Kim Lykke
  august 12, 2013

  Iphonen. Før den kunne jeg ikke forstå behovet for en smartphone, men efter den kan jeg ikke undvære min lille minicomputer ved min side når jeg arbejder, opdaterer venner, finder vej og nye interessante steder i byen. Den er blevet min egen personlige assistent :-)

 • Rikke Beining
  august 12, 2013

  For præcis 3 år siden kørte min kæreste og hans kammerat til Hamborg og købte hver en Ipad – den første der blev lavet og de kunne ikke vente på at den kom til DK. Man er vel æblenørd!
  To 37 årige mænd kom hjem og var som små drenge hele weekenden og alt tid blev brugt på Ipad’en. Jeg fik også lov at lege :-)
  Idag er det vores vigtigste gadget (vi har nu en 3’er) i huset og den bruges mere end computer.

 • Hjalte Måstrup Poulsen
  august 12, 2013

  Jeg konvertede til mac i 2007 med en hvid plastik-macbook. Den har aldrig voldt problemer, men er blevet brugt hver dag siden. Den trænger bestemt til at blive udskiftet, men er stadig min kærestes hovedmaskine. Det dælendulme imponerende at den overhovedet kan starte op!
  Men hvad der har gjort mest indtyk på mig er retina-skærmen som kom med iphone 4. Den har virkelig sat gang i en bølge af opgraderinger af skærmoplevelser over hele linjen.

 • Camilla Kyndesen
  august 12, 2013

  Jeg er helt tilbage ved mit første Apple produkt: En knaldrød iPod Nano, som jeg var meget skeptisk over for i starten – men jeg blev hurtigt overbevist :)

 • Sonia D. Kirkaldy Nielsen
  august 12, 2013

  Jeg er glad for både min Mac, iPhone og iPod (min iPad bruger jeg faktisk ikke ret meget), men det er nok min iPod jeg er mest glad for.

  Jeg gik direkte fra Walkmann til iPod, så det var noget af en omvæltning. Før kunne jeg høre bånd jeg selv havde optaget og spole tilbage med en blyant. Bånd og blyant havde jo også en vis charme, men det er lidt nemmer med digitale filer.
  Min iPod giver mig mulighed for at høre podcast (blandt andet Elektronista) Gennem podcast får jeg en masse viden jeg ikke får gennem andre medier. Jeg har også hørt mange lydbøger på min iPod, så det er helt klart det digitale medier der giver mig mest stof til eftertanke, hvor min iPhone giver mig flere “nyheder”.

 • Mogens K. Pedersen
  august 12, 2013

  Det må helt klart være iPhonen. Inden jeg fik en selv en synes jeg ikke det var noget særligt – men nu hverken kan eller vil jeg undvære den.

 • Ann-Sophie Theodorsen
  august 12, 2013

  Iphonen, helt sikkert!
  Den har bare gjort alt så meget nemmere.

 • Trine
  august 12, 2013

  Ipoden var helt klart den som gjorde størst intrykk da jeg fikk en for rundt 10 år siden – den skilte sig MEGET ud fra de andre musikkspillerene jeg hadde på det tidspunket. Det var godt nok noe av en klods at gå rundt med, men bare det at kunne have SÅ MEGET musikk på, og IKKE behøvde batterier – men kun skulle lades opp… Store greier altså;)

  Jeg har sidenhen blitt overrasket, gang på gang, av både stationær mac (ALT I EN BOKS?? OG SÅ LÆKKER), macbook (den er sq for fed..) Ipad (just… wow) og nå, mit siste produkt iphonen….
  Tror sq jeg er litt appel frelst;)

 • Kenn Aaberg
  august 12, 2013

  Gætter på iPhone ..solgt i et antal man kun kan være imponeret over.

 • Louise Larsen
  august 13, 2013

  iOS Leopard – styresystemet på min første Mac computer, før den havde jeg ingen anelse om hvad jeg gik glip af. iOS imponerede mig med med hvor intuitivt det var og dette har siden inspireret til køb af mange andre Apple produkter.

 • Pernelle Sandra Vogelius
  august 13, 2013

  Jamen det har Iphone 5, men bestemt også min Mac Book Pro.
  De er begge helt uundværlige for mig :-)
  Det er første gang, at jeg har en smartphone og helt ærligt så var jeg en anelse skeptisk i forhold til om Iphone 5 kunne leve op til den positive omtale den har fået i medierne. Jeg er simpelthen vild med den. Det er jo en lille minicomputer, hvor jeg har alle funktioner lige ved hånden.
  Den fungerer upåklageligt og er utroligt brugervenlig selv for en teknikamøbe som mig, der lige skal lære den fagre nye verden at kende.
  Jeg er ganske enkelt imponeret og forelsket :-D
  Mine 2 ældste sønner har sværget til Apples produkter i årevis og jeg har kærligt mobbet dem med, at det var nogle alt for dyre produkter.
  Nu mobber de så mig med, at man åbenbart har en holdning til man får en ny ;-) Jeg ville elske at vinde billetter, så ville jeg inviterer min dejlige mand med i biografen. Han har nemlig endnu til gode at se lyset i Apples produkter ;-)

  Mange Apple hilsner fra
  Pernelle Sandra Vogelius

 • Thomas Szücs
  august 13, 2013

  Helt klart iPaden. Den erstatter så mange andre ting og opgaverne bliver løst hurtigere.

 • Kristin Solveig
  august 13, 2013

  1986, min utrolig flotte Mackintosh! Min første PC! Med 800 KB EXTRA PLADS på en 3,5 ” floppy disk :) Jeg var 14 og elskede den lille ” :) ” som kom op på skærmen hvergang jeg skulle igang med noget.
  Den var magisk og funktionel! OG man skulle ikke bruge DOS eller Pascal programmering til at give ordrer. I dag er det brug af min iPhone som gør at min lægekittel ikke vejer 5 kg extra tak til e-adgang af opslagsbøger og on-line resourcer i hverdagen. Tak Steve & kammerater.

 • Morten
  august 14, 2013

  Ipod’en er helt sikkert hvad der har gjort mest indtryk. Den startede en musikalsk revolution da den kom frem. Derudover har jeg mange gode minder relateret til ipod’en :)

 • Jenny Clausen
  august 14, 2013

  iphonen, ejer ikke selv en men de kan bare alt og ønsker mig en brændende… krydser dog nu fingre for disse billetter:-)

 • Eva Sørensen
  august 16, 2013

  Klart Ipaden! At se helt små unger sidde og navigere rundt på den, er fantastisk.

 • Marlene Høj
  august 16, 2013

  iPhonen – Hvem troede på at Apple kunne lave en mobil, der ikke blot væltede de store firmaer af pinden, men også revolutionerede den måde, man bruger mobilen…

 • Pernille
  august 16, 2013

  Jeg kæmpede længe imod at hoppe med på applebølgen, havde altid haft Nokia. Men måtte tilsidst indse at de ikke kunne følge med på smartphonefronten. Købte så en HTC, mens flere og flere omkring mig fik iPhone. Tilsidst måtte jeg overgive mig og det er bare så dejligt at alt fungerer, uden jeg behøver at have alt for meget teknisk snilde. Jeg har også købt iPad og nu er hele mit liv på de to devices: kalender, kontaktbog, indkøbslister, billeder, bøger, aviser, børnespil osv. Den sparer mig for en del oprydning og min eneste bekymring er at jeg skal huske at lade den op – det tager nemlig helt utrolig lang tid ! Samt at mine to unger også tror det er deres iPad. Og til sidst et lille råd: køb ikke med retinaskæm hvis du deler iPad med tyve fedtede børnefingre :-)

 • Vera
  august 16, 2013

  Min nuværende iPhone (3G) var mit første apple produkt og åbnede øjnene for apples univers. Nu har jeg totalt overgivet mig.
  Ventede spændt på den første iPad med retina skærm (3’eren). Hensigten var at tømme skrivebordet for stabler af videnskabelige artikler, og det er lykkedes. De kan uden problemer (for øjnene) læses på iPad retina. iPad har uden tvivl været til størst fornøjelse, både arbejdsmæssigt og privat. Det er jo også en avishylde, en bogreol og en ekstra lille TV skærm!
  Nylig har jeg købt min første private bærbare computer. Det skulle selvfølgelig være en Mac book pro (13″), med retinaskærm. Jeg plejer at fremstille powerpoint præsentationer i windows, og har endnu ikke helt fået rutine i at gøre dette på Mac book. Det skal nok komme. Ellers er den jo en drøm at bruge. Den ser smart ud og fylder ingenting.
  Mit næste apple produkt skal være en (tiltrængt) ny iPhone, til (kittel)lommen. Til diverse instrukser og opslagsværker.

  Men iPad med retinaskærm er klart det appleprodukt, der har gjort størst indtryk, og været til størst fornøjelse.

  Tak iøvrigt for et godt blad.
  mvh Vera

 • Christopher
  august 16, 2013

  IOS7. Fordi jeg syntes det er så nyt og perfekt moderne, jeg har altid hadet Iphone og IOS, da jeg er android mand, men nu syntes jeg android ikke giver det samme mere!

 • Anders Pilemand
  august 16, 2013

  Ipad. Helt klart den fedeste gadget. Der går ikke en dag, hvor jeg ikke har min i brug.

 • Nigra
  august 16, 2013

  Wow, den er svær – alt fra den første laserprinter til almindelig brug, den grafiske brugerflade, farveskærmen allerede i 1985 og hele rækken af computere. Hvert skridt har været stort, men det største var iPhonen – det har ændret ikke bare vores måde at kommunikere på, men vores måde at være i verden på….

 • Dorte Villadsen
  august 16, 2013

  Helt klart iPhone. Har været med siden iPhone 1 som blev købt på en rejse til NY. Oplever at iPhone igennem årene er blevet uundværlig i forhold til mit arbejds- og privatliv, så absolut en enorm transformerende faktor i mit liv :-)

 • Line Nielsen
  august 16, 2013

  Som så mange skriver: iPhone! Den er blevet en forlængelse af mig og og har betydet at jeg kun behøver at slæbe en kæmpe taske med mig rundt frem for et kamera, MP3 afspiller, kalender, spille konsol osv.

 • Henrik
  august 16, 2013

  Det må helt klart være min første iPod. Til trods for at den set med dagens briller er en stor klods var den en kæmpe revolution, da jeg købte den i 2001. Det er en selvfølge idag at købe musik online, men er du sindsyg jeg brugte mange timer på at vælge de rigtige numre og skiver på iTunes (hrmm… Måske er det iTunes der er den største bedrift!)

 • Jacob Elholm
  august 16, 2013

  iPod’n i alle dens modeller og udviklinger.

 • Reza Ismaili
  august 16, 2013

  Helt sikkert Iphone5. en fantastisk smartphone :)

 • Anne Lindberg
  august 16, 2013

  Det må være Iphonen, som gav startskuddet til smartphones.

 • Anne Lindberg
  august 16, 2013

  Det må være Iphonen – den startede hele smartphone bølgen

 • Anders Fosnæs
  august 16, 2013

  Helt klart iPhone. Evnen til altid at have mit digitale liv med mig i lommen, og have adgang til hele verden hvor som helst når som helst, har ganske enkelt forandret mit liv.

 • Lonnie Dirckhoff
  august 16, 2013

  I 2008 ønskede jeg mig en musikafspiller, og lurede lidt rundt på nettet for at finde ud af hvad der var på markedet, og hvad de kunne…
  Jeg fandt ud af at Apples produkter passede fint til mit behov og besluttede at tage ind i Eplehuset, for at prøve dem af. OG SÅ LÅ DEN LIGE DER PÅ DISKEN!! Det mest vidunderlige stykke legetøj iPod Touch!! Musik, spil, mail, facebook og internet!! Hvilken fantastisk oplevelse – Jeg har den stadig; den står i min dockingstation og indeholder HELE min pladesamling og jeg elsker den så højt, som man kan elske en ting. Den betød også at jeg “først” fik iPhone i 2012, da den dækkede mit behov i 4 år. Dét er godt klaret af en dims!

 • Rolf
  august 16, 2013

  Det vigtigste Apple-produkt er iPhone. Jeg købte en for et par år siden, og den første uge var konen “fint tilfreds med en telefon der kan ringe og sms’e”… Fint nok… Så gik der endnu en uge, hvor hun tit sad med min telefon… “Det er måske meget smart, det der iPhone”… Efter endnu en uge… “Jeg vil ha’ en iPhone!”… Og så er det svært at argumentere for der ikke er råd ;-)
  Samme historie med iPad… Købte en 3’er, og 2 dage senere blev der bestilt en iPad Mini til ungerne…

 • Rud B Sørensen
  august 16, 2013

  Jeg vil nok sige Apple II. Det var den computer som Roberta Williams & hendes mand Ken lavede deres første adventure spil på i 1980 (Mystery House), dette spil var det første adventure spil med grafik, og satte standarden for adventurespil fremover. Det var også deres første spil fra deres nye firma On-line Systems, som senere blev til Sierra on-line, og som gav os en masse dejlige adventure spil de næste 20 år. Så selvom jeg aldrig har ejet en apple II har den helt klart været en meget vigtig brik i min hverdag, fra da jeg startede med at spille Larry, Police Quest etc tilbage i 80erne, og frem til i dag hvor jeg stadig finder glæde ved at spille et klassiske adventurespil.
  I min dagligdag må jeg selvfølgelig sige at Iphonen er en uvurderlig del af min hverdag, men før det var det min touch diamond, og før det min sony ericsson som havde den funktion ;-)

 • Lone U.
  august 16, 2013

  iPad’en har betydet mest for mig – anvender den meget på min arbejdsplads – et folkebibliotek – hvor vi løbende afprøver nye formidlingsmæssige muligheder indenfor e-bøger, netlydbøger, musik, film m.v. Vi oplever også, at mange af vores ældre brugere køber iPads og kommer til os med spørgsmål omkring brugen, så der er et stort behov for kurser for den målgruppe. Vores kurser er meget efterspurgte.

 • Torben Møller
  august 16, 2013

  Helt klart iPhone – den har et kompromisløst design og konceptet med kun 1 model ad gangen er nok en lille genistreg.

  Jeg er én af dem der ikke synes det er sjovt at bruge timevis på at dreje løs på indstillinger for at se om den kan blive bare lidt bedre. Da Apples økologiske system bare virker kan jeg koncentrere mig om det jeg er bedst til…!

 • Christina Ørum
  august 16, 2013

  iPhone. Uden sammenligning. Den har koblet så mange uundværlige dagligdags fornødenheder og nødvendige behov sammen, og linket dem på kryds og tværs. Kalender, telefon, internet, musik, aktiviteter af alverdens beskaffenheder. Og tilmed i den lækreste lille pakke. Det bliver ikke bedre end det.

 • Rie Ravnholdt
  august 16, 2013

  Jeg kan jo ikke undvære min iPhone – utrolig så mange ting i min hverdag hvor jeg bruge den.
  Tjekker mails, hører musik, spiller spil og tjekker de sociale medier

 • Nicolai
  august 16, 2013

  IPOD
  Den dengang ultimative simple musikafspiller, der dannede grundlag for alle fremtidige mp3-afspillere og senere iphone og dermed smartphones generelt. Det har været en lang rejse, men det hele startede med iPod’en…

 • Christine Brix
  august 16, 2013

  min aller første hvide macbook fra dengang command-knappen stadig var et æble (ååh, jeg savner nu det fine lille æble). -det var love at first sight. Både det indre og ydre design tog mig med storm. Was you go mac you never go back!

 • Christine Brix
  august 16, 2013

  min aller første hvide macbook fra dengang command-knappen stadig var et fint lille æble. -det var love at first sight. både det indre og ydre design tog mig med storm. was you go mac you never go back!

 • Rikke Neipart
  august 16, 2013

  Det må være min iphone5 :)

 • Maria Fischer
  august 16, 2013

  iPod’en revolutionerede min verden, da den kom. Mine busture blev nemlig meget sjovere med mit yndlingssoundtrack i ørerne.

 • Jens Christian Smørum
  august 16, 2013

  Det må helt klart være iPhonen som har haft størst indflydelse på mit liv … den er nu et temmelig centralt element i alt hvad der foregår …

 • Niels
  august 16, 2013

  Min modstand mod Apple-computere var meget massiv i 80’erne og 90’erne. De var måske lækre at se på, men i mit verdensbillede alt for “reklamesmarte”, proprietære og lukkede i forhold til alle andre pc’ere. Ved introduktionen af iPhone måtte jeg dog tage min stædige modstand op til revision, og da iPhone 4 kom på markedet måtte jeg give helt efter, for min modstand, og købe én. Sidan da har jeg også anskaffet mig mange andre Apple-produkter.

 • Janne
  august 16, 2013

  Det er så fristende at sige iPhone, men apple var trods alt ikke dem der opfandt mobiltelefonen, der har ændret vores måder at kommunikere på så meget. For mig går det meget længere tilbage. Som art director er jeg uddannet på Danmarks Designskole, og der foregik alt kreativt arbejde i hånden. Havde en lille flirt med en Commodore 64, men det var helt håbløst at producere noget brugbar grafik. Sådan var det mere eller mindre også i mine første år i reklamebranchen. Tekst skulle møjsommeligt gnubbes op fra Letraset ark, siden skulle man i mørkekammeret og lave reprokopier, bare for at nævne et eksempel. Alle processer var langsomme og kostbare, så det at eksperimentere med grafisk design var besværligt. Jeg glemmer aldrig min første Mac. Jeg kan såmænd ikke huske, hvad modellen hed, men det var i 1993. Det var en verden af kreativ frihed, der åbnede sig. Siden har Apple været en fuldstændig uundværlig del af mit liv. Milepæle har været bl.a. iMac, MacBook, iCloud og iPhone. Lige nu er det en 15″ MacBook Pro og en svedig 27″ Thunderbolt skærm der hver dag er en fornøjelse at arbejde på. Tak Apple :)

 • Maria
  august 16, 2013

  Apple har lavet utrolig mange fascinerende produkter, men sjovt nok er det produkt, der har gjort mest indtryk på mig, deres første iPod Mini:
  Jeg fik den, da jeg var 14 år, af min far, som havde været i USA. Jeg var meget stolt og følte mig utrolig sej når jeg hørte musik på den – Ingen af de andre i min klasse havde apple-produkter på det tidspunkt. Jeg husker en dreng fra min klasse, som sagde “Kan den have 1000 sange!? Hvad skal man overhovedet bruge det til? Der findes jo ikke engang så mange sange i verden!”

 • sofie hviid
  august 16, 2013

  Ipod’en har gjort det største indtryk, fordi den var noget af det første, jeg så fra Apple. Min storebror havde en af de første modeller, og jeg husker fascinationen ved at se den her mærkelige ting uden knapper på. Det tog lidt tid før, jeg forstod, hvordan den skulle bruges. Men tanken om, at man kunne lave et produkt, der var så markant anderledes end alt andet på markedet, det var jeg imponeret over. Og har været det lige siden, selvom de senere år ikke har budt på helt den samme ‘tænken-ud-af-boksen.’

 • tripola
  august 16, 2013

  Helt klart iphone! Den har forandret min tilgang til nyhedsorientering, involvering på sociale medier og i det hele taget ændret min færden på flere måder. Og altså på den positive måde.

 • Morten K. Thomsen
  august 16, 2013

  Macintosh Performa 475 revolutionerede mit studieliv i 1994. Processoren kørte med 40 Mhz, og jeg kan huske jeg betalte over 1000 kroner for at opgradere fra 4 til 6 megabyte RAM. The rest is history.

 • Louise Pierrel Mikkelsen
  august 16, 2013

  GUI interface med vinduer på Macintosh computeren. Først leget med i kælderen hos min barndomsvenindes super grafiker far i slut firserne (??) – Min onkel var hos IBM så det var med DOS og F4 kommandoer man havde skrevet ned i et kladehæfte at jeg indtil da havde fået adgang til “tegneprogrammer” på computeren.

  Ellers den knapt så besugne Airport tekonologi der “lærte” kreative brancher at lave fælles projekt drev, navngive konsekvent og ikke lade million-dyre medie kampagner kun have én udrulnings plan på én (1!!!) laptop. Ingeniør drevet IT kultur er skønt, men på dette område oplevede jeg virkeligt forskellen i 2004 på Mac netværks og PC/Windows liste kultur .

  Inden der går helt fanboy i det vil jeg gerne bemærke at en af tingene der drev “indlæringen” var at arbejds Imac’en frøs mindst en gang om dagen når man havde det sjovt i Excell eller havde for tunge filer gemt på puteren

 • Tina K
  august 16, 2013

  iPhonen er vinderen her hos os.
  I en familie på 5, med hver sin iPhone gør den bare det hele nemmere :-)

 • Behrouz Shoaibi
  august 16, 2013

  IPOD touch

 • iben
  august 16, 2013

  IPhonen – fordi mit liv er blevet anderledes (let) efter den.

 • Dorte S.
  august 16, 2013

  Iphone <3 Har indtil jeg fik Iphone skiftet tlf. i (for) rask tempo :-)

 • Eva
  august 16, 2013

  Helt ærligt, så er Apple lige en tand for dyr for mig, så har kun ejet en Ipod mini og en Nano, som jeg begge har fået i gave.
  Jeg er dog dybt fascineret af brandet og Steve Jobs som person. Jeg finder det enormt interessant hvordan de har formået at skabe dette brand, som på en måde er blevet så mainstream at alle typer ejer et Apple produkt og stadig formår de at være trendsættende med deres produkter.

  I forhold til spørgsmålet, så er den iPad’en, den rammer bare et behov jeg længe har haft, selvom det nok ville betyde jeg ville være langt mere online end før. Men hold da op hvor ville jeg kunne bruge den til mange ting, specielt i forhold til mit studie, hvor notetagning er ret normalt ;)

  Negativt, ville der være deres priser…rent specifikationsmæssigt er de jo ikke de bedste på markedet, og man kan få noget bedre til en lavere pris…derfor har jeg valgt andre produkter ;)

 • Lotte Hernvig
  august 16, 2013

  Efter at ha haft datalære i 9. klasse med commodore64 skrev jeg i 1.g i 1986 opgave på venindes fars computer (ja, han var helt fremme teknologisk til den dag han døde) – det var den første lille Macintosh med floppydrev og det lille regnbuefarvede æble – jeg var solgt fra starten!

 • Josephine
  august 16, 2013

  Den udgave af iMac fra slutningen af 90’erne. Historisk var denne model en af de første computere til af ramme hjemmet og dermed blive brugt til hobbyforbrug. Dette tror jeg til dels skyldes den forholdsvis overkommelige pris, et brugervenligt softwaredesign, men især det lækre design. iMaccen blev udformet i plastik i lækre farver som lyseblå, grøn og pink, der får en til at tænke på slik. Alle kvinder ville pludselig eje en computer – og pludselig var teknik ikke kun for nørder!

 • Mette T
  august 16, 2013

  Mit første møde med Apple-produkter var en Mac – en hel ny verden åbnede sig og har ført iPhone, iPad og Apple-Tv med sig – skønt

 • Pia Johansen
  august 16, 2013

  Først var der mp3 afspillere – og så kom iPod’en.
  Og fejede alt andet af banen, af rigtig gode grunde…

 • Vibeke Jørgensen
  august 16, 2013

  Ipad’en som med sin tilgængelighed nu har gjort det muligt at få IT ind i daginstitutionerne på en legende og let måde og hvor ikke mindst de lidt ældre personaler efter lidt introduktion føler sig i stand til at arbejde med Ipad’en sammen med børnene. Fantastisk

 • Peter Møller Christensen
  august 16, 2013

  Det må klart være Iphone der åbnede mine øjne for hvad det var folk gjorde det store postyr over. Den viste sig med et at være så meget bedre produkt end alt andet jeg havde prøvet til dato. Stadig i dag er der en tryghed i dette produkt for det fungerer bare.

 • Ann-Therese
  august 16, 2013

  Det er helt klart iPhonen. Den har ændret alt for mig. Jeg tænker og handler anderledes med den i mit liv. Og det var vel det Jobs ønskede at opnå?

 • Camilla Gry
  august 16, 2013

  Helt klart min iPhone!!! En ny verden åbenbarede sig, og med det ændrede mine rutiner sig også. Nu tjekkede jeg ikke bare længere mails/Facebook/You name it i et afgrænset tidsrum sent på eftermiddagen, men var derimod med på alle fronter HELE tiden. Nyheder, mails, facebook, Google, apps osv.
  Apple produkter har sidenhen sneget sig ind alle vegne i mit liv, og jeg er en stor fan af såvel design som de muligheder Apple giver MIG. Apple TV, iPads, MacBook air etc. er således blevet en del af mit liv…Jeg blev sågar så begejstret for Apples applikationer, at jeg blev inspireret til at udvikle mine egne apps, og er idag den stolte “mor til to “af slagsen (iPhone apps;0)

 • Sven
  august 17, 2013

  Ipod nano (2nd Generation)- en Gadget uden knapper – respekt

 • Eva Jensen
  august 17, 2013

  Mac book air. Helt klart. Troede aldrig jeg skulle have en Mac, men nu er jeg altså nødt til at investere i en :)

 • Johan Jacobsen
  august 17, 2013

  Alle Apples produkter har gjort et godt indtryk – gennem mange år.
  Men det har gjort større indtryk, at priserne var og er tårnhøje og teknologien proprietær. Det bringer jo ikke verden videre, at man har produkter, der stort set kun fungerer med sig selv.
  Men jeg elsker min iPod – som jeg har hørt mange gode bøger med.

 • anne-mette christiansen
  august 18, 2013

  For mig er det helt klart min iPhone – den følger mig næææsten overalt :-)

 • Helle trolle
  august 18, 2013

  Ingen tvivl: det er ipaden. Den har det hele, er ultranem at bruge og fanger alle mellem 1 og 100 år

 • Camilla Hovej
  august 18, 2013

  Puha den er svær – jeg er total pjattet med stort set alle Apple produkter fordi de er så ultra nemme at bruge for alle :)

  Men jeg tror måske at det må være iPaden – den er bare fantastisk til både børn og voksne. Den har en form, vægt og størrelse der gør at man kan have den med over alt, udover det så dækker den stort set alt det som skal kunne bruge når man er på farten :) Så totalt thumbs up her fra :)

 • Jonas Sonne
  august 18, 2013

  helt klart min første iPod. super enkelt, og noget helt nyt… den blev slidt op :)

 • Patrick Vogelius
  august 19, 2013

  iPhone’en er helt klart det produkt, der har gjort mest indtryk på mig. Ikke bare fra Apple, men fra noget firma nogensinde. Det er utroligt hvordan Steve har formået at kombinere enkelhed og skønhed, i et produkt så simpelt, at selv et barn kan finde ud af at bruge det. Steve var en ener. Det er iPhone’en et godt eksempel på.

 • Jacob Neipart
  august 19, 2013

  denne film skal helt sikkert ses :)

 • Sanne Neipart
  august 19, 2013

  Min søn vil meget gerne se filmen

 • Therese
  august 19, 2013

  Iphone – den var mit første møde med Apples produkter – og idag kan man jo slet ik forestille sig en verden uden…

Hvad synes du?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *