Techåret 2023- Skal vi springe ud i det?

af

Elektronista Insider er et populært nyhedsbrev om digitale trends. Flere tusinde modtager én gang om ugen Christiane Vejløs analyser og håndplukkede anbefalinger og nyheder. Skal du med på listen? Ja tak!

Godt nytår! 2023 er skudt igang, og gud ved hvad der venter. Vi skal nok til at vænne os til, at verden er uforudsigelig. At den grund vi regnede med var sikker, pludselig kan begynde at ryste. Det er en livsbetingelse i fremtiden, men vi kan bruge det til noget konstruktivt.  Winston Churchill sagde “Do not let a good crisis go to waste”. Vi kan holde os på tæerne. Være tilpasningsdygtige. Undgå at hvile på lauerbærene. Åbne vores horisonter. Floskler ja- men også uundgåelige muskler, vi skal arbejde med i fremtiden.  

Jeg vil gerne starte året med at give dig mit bud på hvilke techtrends, der kommer til at få afgørende indflydelse på verden omkring dig i 2023. Jeg satte mig simpelthen ned med en mikrofon og gennemgik alt det, jeg synes er vigtigt at holde øje med lige nu.

Årets første Elektronista podcast afdækker forståeligt emner som kunstig intelligens, metaverset, NFT’er, avatars, cryptovaluta, techaktier, algortimer, click bait, sociale medier, hate speech, deep fakes og adskillige fald fra tinderne, når det gælder Elon Musk, tech aktier og Andrew Tate. Du kan simpelthen bare lytte mens du cykler, kører bil eller vasker op, og blive opdateret på den hurtige og nemme måde.
Jeg ønsker dig alt muligt godt i det nye år, og god fornøjelse med podcasten, som du finder på alle platforme. Husk at abonnere. 
Bedste hilsner
Christiane

Ingen kommentarer endnu

Hvad synes du?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *