TV FESTIVAL 2013- PODCAST #80

af

Denne uge samles tilrettelæggere, redaktører, producere, journalister og topchefer fra den danske tvbranchen  på Tivoli Hotel i København til årets TVFestival. Find den seneste Elektronista podcast f.eks. på iTunes.

IMG_8514

Palle Strøms session med teamet bag The Colbert Report

Deltagerne kommer for at blive inspireret indenfor de nyeste tvtrends over to dages konference sessions, de kommer for at uddele og modtage priser for de bedste tvprogrammer i awardshowet TVPrisen og så kommer de for at mingle med kollagerne i en stemning som måske bedst kan beskrives som gammel elevfest. Elektronista stak en mikrofon i hovedet på nogle af dem. Hør resultatet herunder.

I USA estimeres det ifølge EMarketer, at amerikanere over 18 år bruger gennemsnitligt 4 timer og 40 minutter dagligt på computer og mobile devices. Det overstiger tiden brugt på tv med 9 minutter. Stigningen i sociale medier skyldes især antallet af mobile enheder. Ikke-stemme baseret brug af mobile enheder steg fra 24 min i 2010 til 2 timer og 21 minutter i 2013. TV-branchen skal med andre ord se sig over skulderen

Elektronista spørger topcheferne Gitte Rabøl fra DR og Sune Roland fra TV2 om den danske mediebranche er rustet til fremtiden. Vi får også en snak med Daniel Ravner der står bag verdens første crowd sourcede tvprogram og Justin Gayner som med et hav af Youtube kanaler ved alt om hvordan man tjener penge på lige netop den kanal. Filip Lau fra RED Associates giver et indblik de brugervaner under forandring.

IMG_8524

Kan man tjene penge på Youtube?

Ingen kommentarer endnu

Hvad synes du?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *