Digitale konferencer

Digitale produktioner skal tages alvorligt- Antallet af online arrangementer steg i 2020 med 490% og antallet af digitale deltagere med 987%. Desværre ser vi for meget rod, grumsede billeder og talere der føler sig utrygge. Hos Elektronista Productions går vi ikke på kompromis, fordi det er digitalt. Derfor leverer vi nu flotte, højkvalitets lyd- og videoproduktioner samt online konferencer for både private og offentlige kunder. Tag fat i os, hvis vil skal give et tilbud på din event.

Christiane Vejlø, Direktør Elektronista Media

Produktion af digitale konferencer i høj kvalitet

Jeg deltog på konferencen om Dine data- Vores sundhed og var imponeret! Sindsygt flot at kunne tiltrække og ikke mindst fastholde så mange deltagere. Flot modereret- nærværende hele vejen rundt. Og klogt. Flot program!”

Katrine Maruri Zorzabalbere, Syddansk Sundhedsinnovation

Elektronista Productions leverer et high-end, full service produkt med vores professionelle produktionsteam. Jeres event udfolder sig i et flot studie, med en stærk ankervært med mulighed for keynotetalere på location, keynotetalere på skærm, paneldebat med både digital og analog deltagelse, deltagelse fra seere på chat samt korte, levende forproduktioner. Kontakt info@elektronista.dk hvis du vil høre hvad vi kan gøre for din konference.

Professionelle moderatorer og foredragsholdere

“Jeg har oplevet en usædvanlig veloplagt og velforberedt Christiane Vejlø. Christiane’s sans og indlevelse i selve den digitale verden, med dens mange begivenheder og dens mange detaljer er uovertruffen. Anbefales hermed til alle der skulle få muligheden” 

Kim Jørgensen, Chefsergent, Søværnet

Hvad end din konference eller paneldebat handler om fintech, kunstig intelligens, dataetik eller fremtidens sundhed, så har Elektronista Productions den rigtige vært i stalden. Ring og få et bud på en vært til dit arrangement +4531202021

Produktion af podcasts

Gør jeres podcast drøm til virkelighed med sparring på indhold og et professionelt studie. Vælg jeres egen vært eller lad Elektronista Productions finde den rigtige til jeres format. Podcasten produceres i et professionelt studie med en af Danmarks bedste producere bag knapperne. Kunder tæller Mediawatch, Folkekirken og 24syv.

Sponsorat af Elektronista podcasten

Med et sponsorat af den etablerede Elektronista podcast, kan I nå ud til flere tusinde lyttere bestående af et nysgerrigt og klogt unisex publikum i alderen 30-60. Samarbejdspartneren bliver nævnt i starten og slutningen af programmet. Og den samlede pakke indeholder en række social mediaaktiviteter.

Information om Elektronista Productions. Send en mail og skriv gerne hvad du søger. info@elektronista.dk eller ring +45 31 20 20 21

Vælg et produktions-setup der passer

High end produktion: Vores højtuddannede og erfarne produktionsteam laver flerkameraproduktion, optager i HD og ultrafin lyd og står for flot postproduktion. Fordele: Videoindhold af absolut højeste kvalitet. Egnet til virksomhedspræsentationer, live streaming, konferencer, som content til virksomhedens egne kanaler og til social media brug.

Professionel Produktion: Vores dygtige fotografer laver professionelle optagelser og lyd. Fordele: Professionelt look, god lyd, omhyggelig redigering. Egner sig til

Light Produktion: Vores dygtige, unge produktionsteam laver håndholdte optagelser med de bedste smartphonekameraer på markedet. Fordele: Hurtig produktion. Autentisk uformelt look. Nærværende social media appeal. Lav pris.

*Elektronista forbeholder sig ret til at sige nej tak til at arbejde sammen med produkter og brands, som vi ikke mener er i overensstemmelse med Elektronista værdierne. Absolut ingen casino, betting, tobak eller låneprodukter!

1 Svar