Instagram får en snert af twitter

2 Min læsning

Af Milos Jørgensen – Ungdomsreporter

Kender du det der med, at du ser et lækkert billede på Instagram, som du egentlig gerne vil dele (ligesom et re-tweet på Twitter) – men det kan du bare ikke? Jo, det kan du nu – med den her nye app.

Instagram-Logo

Hvis du i forvejen er ivrig bruger af Instagram, så har du måske flere gange set billeder, som du også helt vildt gerne vil have lagt op på din profil, men du ved ikke hvordan, og hvis du gør, så er den metode, som du kender, ualmindeligt besværlig.

Nu er det muligt med den gratis app, Repost (lignende Android-app: PhotoRepost).

App’en fungerer ved, at den indsætter et vandmærke, hvori der bliver givet kredit til den, som har lagt billedet op. Ejermanden vil blive krediteret i form af en lys eller mørk bjælke med vedkommendes navn, som kan placeres i siderne, efter eget valg. Når du har valgt hvor bjælken skal sidde, klikker du Repost, og din Instagram-app åbner, hvor du kan tilføje filter, tags og beskrivelse, som du plejer!

repost for instagram

 

Første gang, du åbner appen, bliver du bedt om at logge på med din Instagram-konto. Hvis du ikke holder godt øje, så kommer du samtidig til at følge dem på Instagram, hvis du ikke fjerne fluebenet i den på forhånd afkrydsede boks, så vær vaks! Ved succesfuldt log-ind ser du en liste med alle de billeder, som dem du følger har lagt op. Nu er det bare tid til at finde det billede, som du vil reposte.

App’en er gratis, men indeholder reklamer, men som alt andet, kan man jo betale sig fra det! For 13 kroner kan du låse op for den fulde version, hvor du blandt andet slipper for irriterende pop-up reklamer.

Pssst! Jeg har også Instagram!

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

three × three =

No Comments Yet.