DINE NYE DIGITALE TRÆNINGSMAKKER HEDDER TOMTOM

1 Min læsning

TomTom har begået to lækre træningsure, så du ikke længere behøver at risikerer din smartphones liv, når du skal løbe i regnvejr, eller bare træne i centeret.

tomtom-runner-treadmill-800x600

Et digital-ur…Bare ordet emmer af 1980’erne, bib-spil, packman, og walkman med kassettebånd. Men med TomTom Runner og TomTom Multisport urerne, bliver konceptet digitalur, pludselig et lækkert træningsredskab for dig der løber eller dyrker anden form for sport.

Urerne er supertynde, og udover det ret åbentlyst praktiske i, at man ikke længere skal have sin smartphone klistret til armen, eller stoppet i lommen, for at kunne holde styr på sin rute og tiden, er de også ret effektive som træningsmakker. De er nemlig udstyret med pulsmåler og GPS og så er de vandtætte helt ned til 50 meter. Det sidste udgør en, måske for nogen lidt kedelig, definitiv afslutning på undskyldninger om dårligt vejr. Så det er bare på med uret og ud at bevæge dig, sammen med din nye gode træningsmakker TomTom.

TomTom Runner og TomTom Multisport koster ca 1.299,- kr i sportsforretninger landet over

 

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

14 + two =

No Comments Yet.