Disse handsker bliver aldrig væk

2 Min læsning

Napospy-handskerne af lækkert læder holder ikke kun forpoterne dejligt lune. De indeholder også en radio-chip i hver handske, så man altid kan finde tilbage til, hvor man glemte dem sidst. Man skal bare have den tilhørende handske-app på sin smartphone.

Har I det også sådan, at I taber en håndfuld paraplyer om sommeren – det regner jo altid – og lige så mange sæt handsker om vinteren? Så vil I helt sikkert elske de nye Napospy læderhandsker. De indeholder nemlig en elektronisk chip, så I altid kan se på jeres smartphone, hvor handskerne befinder sig.

Gemt under en bunke overtøj, glemt i bussen eller cafeen – eller lige lagt på disken i butikken, hvor I tog dem af for at betale jeres indkøb. Hver Napospy-handske indeholder nemlig en lille GPS-chip.

Endnu mere smart: Chippen sidder i begge handsker. Og rigtig smart: I den medfølgende app kan I aktivere en funktion, der får Napospy-handskerne til at summe og larme og dermed gøre opmærksom på, hvor de ligger. Det er da elegant derhjemme i rodet af vintertøj, indkøbsposer osv.

Napospy-handskerne ser også ligefrem elegante ud. Tykt sort læder med mønster og en særlig behandlet overflade på fingrene, der gør, at man kan bruge dem til at betjene smartphone-skærmen uden at tage dem af. Eller naturligvis bilens navigationsskærm, dankortautomater osv.

Handskerne er håndsyet, og materialet er ethiopisk lammeskind af bedste kvalitet. Derfor er de ikke helt billige. Hvis man forudbestiller dem nu via iværksætter portalen Kickstarter, fås de for 99 USD eller godt 600 kroner.

Levering vil efter planen ske sidst i marts….

 

 

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

1 + 3 =

1 Comment
  • Bodil Dam Madsen
    december 15, 2020

    Blev projektet med app til handsker, der således aldrig bliver væk, aldrig gennemført? Troede lige, jeg havde fundet julegaven til min søster, der netop ønsker sig ‘skindhandsker, der aldrig bliver væk.’ Men så ser jeg, at ‘nyheden’ er et par år gammel.