Droner serverer drinks på restaurant

1 Min læsning

Det varer måske ikke længere før restauranter vil udskifte serveringspersonalet med flyvende robottjenere. Selvom de fleste af os der har leget med droner nok gerne vil vente lidt inden vi lader sådan en fætter flyve over os med varm kaffe, så kan droneteknologien faktisk fragte væsker i åbne beholdere med meget stor præcision. Dronen ved simpelthen, hvordan den skal flyve for ikke at spilde.

tjener-drone

Restauranten Timbre i Singapore har nu indført tjenerdroner i samarbejde med robotvirksomheden Infinium Robots. Det lyder lidt mindre hyggeligt men måske sjovere end en almindelig tjener, og metoden kan være praktisk, hvis man skal bringe drinks og mad ud til gæster som sidder meget tæt. Tjenerdronen kan på nuværende tidspunkt fragte op til 2 kg, hvilket burde være rigeligt til både drinks og tallerkner med mad.

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

eight + 15 =

2 Comments
  • alex
    juli 27, 2015

    Det er altså ret vildt! Spændende se om det bliver “standard”.

  • Thomas Bonderup
    september 7, 2015

    Super smart med drone servering. Jeg gad godt vide, hvordan støjniveauet er på dronen. Den skal helt ikke larme for meget i forhold til de andre gæster.