EFTERÅRSFASHION TIL DIN IPHONE

2 Min læsning

Af Christiane Vejlø

Hvis du er den heldige ejer af en iPad eller iPhone, så er du nok interesseret i at passe så meget som muligt på de små kære. Men der er ingen grund til at ligne alle andre, mens du beskytter dine bedste Apple venner.

Slotzz er elegante håndlavede jakker lavet på bestilling til lige præcis din iPad og iPhone. Elektronista bestilte en lækker iPad denim jakke i Deep Blue med Fresh Summer for. Sådan gjorde vi:

Slotzz store skulle vi først vælge, om vi ønskede et produkt til iPad eller iPhone. Vi hoppede direkte til iPad værkstedet og begyndte at designe vores eget unikke cover.

Først skulle vi vælge stof til selve coveret. Mulighederne var denim, striber eller blomster. Vi valgte en klassisk Deep Blue denim og rykkede videre til det blødere stof til indersiden af coveret. Feminine blomster eller Paul Smith inspirerede striber? Vi klikkede os ind på striberne og valgte herefter en hvid tråd til syningen. Vi gik direkte til kassen, og så var det bare at vente et par uger til den fine håndsyede iPad jakke dumpede ind af døren. Perfekt til årets gadget- efterårslook!

Og hvilken vidunderlig lille pakke, der dumpede ind. Beige æske med et tykt mørkegrønt bånd om maven. Skjult i blødt silkepapir fandt vi den nydelige demin jakke til iPad’en. Præcis som vi selv havde designet den. Endda med en smart lomme til lillebror iPhone.


iPad’en ser fab ud i sit nye denim outfit.

Der er over 3000 Slotzz kombinationsmuligheder, så du behøver ikke lande i den pinlige situation, hvor venindens iPad dukker op i samme tøj (oh the shame!). Hvis du dog ikke gider rode med designet selv, kan du vælge mellem et af de anbefalede designs.


15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

three × three =

5 Comments
 • Janthomsen
  december 1, 2010

  Ej hvor er de fede, dem vil gerne have, fandt nogle der ligner på http://www.lux-case.dk. glæderlig jul

 • Ida Blomsterberg
  december 2, 2010

  Pris?

 • Josefine
  juni 26, 2011

  Ej hvor er den cute :) Jeg har lige købt et cover på http://www.tezzo.dk som jeg er super glad for.

 • Peter
  august 26, 2011

  Jeg får en advarsel når jeg forsøger at tilgå Slotzz.

  Super fedt, at man kan få sådan nogle unikke iPad og iPhone beskyttere. Jeg har kigget på at designe mit eget cover på http://www.coolskins.dk til min iPhone, iPad og Macbook så det hele matcher med resten af stuen.

  Regards!