ELEKTRONISTA & PARTNERS

Nå ud til 80.000 + teknologi-interesserede, købestærke, kvinder og mænd i aldersgruppen 25-55. Elektronista & Partners producerer både partner-content til egne platforme og andres platforme. 

Elektronista followers er 60% kvinder og 40% mænd. Vores brugere interesserer sig for trends, design, rejser og moderne kultur. Samtidig har målgruppen høj viden om og interesse i nye digitale tjenester og forholder sig nysgerrigt og kritisk til livet med teknologi.

Elektronista platforme tæller bloggen, Elektronista Insider nyhedsbrevet Instagram, Facebook, Twitter, Youtube og podcast. Elektronista platforme dækker i alt 80.000 + followers. Heraf 25.000+ unikke bloglæsere om måneden og 8.000+ nyhedsbrevsabonnenter. Vi markerer alt kommercielt indhold tydeligt med “reklame for” i henhold til markedsføringslovgivningen.

Elektronista & Partners tilbyder

1. Editorials og konkurrenceartikler

2. Social aktivering på tværs af kanaler med mere end 80.000 følgere

3. Events og offline-aktiviteter

4. Læsertests og surveys

5. Videoindhold*

6. Foredrag og keynotes ved Christiane Vejlø

Information om Elektronista & Partners? Send en mail og skriv gerne hvad du søger.  info@elektronista.dk eller ring +45 31 20 20 21

* Elektronista tilbyder 3 levels i videoproduktioner. Alle i høj kvalitet.

Light Production: Vores dygtige, unge produktionsteam laver håndholdte optagelser med et af de bedste smartphonekameraer på markedet. Fordele: Hurtig produktion. Autentisk uformelt look. Nærværende social media appeal. Lav pris.
Professional Production: Vores dygtige fotograf laver professionelle optagelser med ekstra mikrofon. Fordele: Professionelt look, god lyd, omhyggelig redigering.
Advanced Production: Vores højtuddannede og erfarne produktionsteam optager i 4K og redigerer video med markedets mest professionelle udstyr. Fordele: Videoindhold af absolut højeste kvalitet. Egnet til virksomhedspræsentationer, som content til virksomhedens egne kanaler og til social media brug.

Elektronista forbeholder sig ret til at sige nej tak til at arbejde sammen med produkter og brands, som vi ikke mener er i overensstemmelse med Elektronista værdierne. Vi håndplukker, hvad vi vurderer har høj interesse for vores brugere og kunne aldrig drømme om at skrive om ting, vi ikke står helt indefor. Absolut ingen casino, betting eller låneprodukter!

1 Svar