Elektronista & Partners

Vil du gerne nå ud til 80.000 + teknologi-interesserede, købestærke, kvinder og mænd i aldersgruppen 25-55? Elektronista & Partners er den del af Elektronista Media, som arbejder med partnerskaber og branded content. Vi producerer både partner content til egne platforme og “ud af huset”. Elektronista platforme tæller bloggen, Elektronista Insider nyhedsbrevet Instagram, Facebook, Twitter og Youtube.

Kontakt:

Interesseret i information om partnerskaber og annoncering med Elektronista & Partners?
Send en mail lm@elektronista.dk Skriv gerne hvad du søger og så sender vi dig et mediekit. 
Eller giv et kald hvis du har yderligere spørgsmål Tlf: +45 31 20 20 21

Elektronista universet henvender sig til den moderne, kosmopolitiske, urbane og nysgerrige voksne kvinde- eller mand primært i aldersgruppen fra midt 20’erne til 50’erne.

E

lektronista læseren interesserer sig for trends, design og moderne kultur. Samtidig er ny teknologi en meget vigtig del af Elektronista’ens liv. Elektronista followers bruger mange penge på gadgets og apps, og ønsker at holde sig orienteret om de nyeste digitale produkter og tjenester. 60% af Elektronista brugerne er kvinder.

 

Elektronista & Partners leverer…

– attraktiv eksponering og kvalitativ og relationsbyggende kontakt med en eksklusiv målgruppe, som tæller over 80.000 social media followers, 25.000+ unikke bloglæsere om måneden og 6.000+ nyhedsbrevsabonnenter. Vi markerer altid kommercielt indhold tydeligt med “reklame for” i henhold til markedsføringslovgivningen.

1. Editorials og konkurrenceartikler

2. Social aktivering på tværs af kanaler med mere end 80.000 følgere. Herunder Twitter, Instagram, Facebook og Elektronista Insider nyhedsbrevet.
 
3. Events og offline-aktiviteter

4. Læsertests og surveys

5. Videoindhold*

6. Foredrag og keynotes ved redaktør og digital trendanalytiker Christiane Vejlø

For information om partnerskabsmuligheder, sponsorater og mulighed for indsigt i mediekit, kontakt Elektronista & Parners på lm@elektronista.dk. 

 

* Elektronista tilbyder 3 levels i videoproduktioner. Alle i høj kvalitet. 

Light Production: Vores dygtige, unge produktions team laver håndholdte optagelser med et af de bedste smartphone kameraer på markedet. Fordele: Hurtig produktion. Autentisk uformelt look. Nærværende social media appeal. Lav pris. 
Professional Production: Vores dygtige fotograf laver professionelle optagelser med ekstra mikrofon. Fordele: Professionelt look, god lyd, omhyggelig redigering. 
Advanced Production: Vores højtuddannede og erfarne produktionsteam optager i 4K og redigerer video med markedets mest professionelle udstyr. Fordele: Videoindhold af absolut højeste kvalitet. Egnet til virksomhedspræsentationer, som content til virksomhedens egne kanaler og til social media brug.  

Elektronista forbeholder sig ret til at sige nej tak til at arbejde sammen med produkter og brands, som vi ikke mener er i overensstemmelse med Elektronista værdierne. Vi håndplukker, hvad vi vurderer har høj interesse for vores brugere og kunne aldrig drømme om at skrive om ting, vi ikke står helt indefor. Absolut ingen casino eller låneprodukter!

 

1 Svar