Elektronista elsker: Dansk kickstarter højtaler

1 Min læsning

Af Christiane Vejlø

God og handy lyd er det nye sort, og jeg har hjemmet fuld af bærbare, bluetooth højtalere. Men jeg må indrømme jeg er blevet noget forelsket i den fastmonterede db60 højtaler, som aldrig løber tør for strøm. Og så har den en fin hylde til smartphonen, så det samlede udtryk minder lidt en om flymotor med vinge. Det kan jeg godt lide.

Det er en flok danskere som står bag db60 projektet, designet har allerede vundet en pris og højtaleren samler lige nu penge ind via kickstarter. De har brug for godt 98.000 pund for at kunne gå i produktionen. De mangler stadig en del, så hvis du kan lide højtaleren, så støt med det samme. Læs mere om db60 højtalere på Kickstarter her.

db60-dansk-design-lyd

 

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

five × four =

1 Comment
 • Christian Kiil la Cour
  november 8, 2013

  Jeg har set disse sprøde højttalere før og da de så popper op i min inbox via. dit fantastiske magasin, viste jeg bare at jeg måtte eje et sæt. Så jeg har nu været inde på “kickstarter.com” og bakke op med €500

  Jeg håber dette bliver til noget. De vil passe super ind i mit kommende husbyggeprojekt.

  CAN’T WAIT!

  /la Cour