ELEKTRONISTA GUIDER TIL EFTERÅRETS BEDSTE SPIL

4 Min læsning

Af Mikkel Winther

Det at købe et spil er efterhånden blevet lige så stor en udfordring som at vælge en god film. Derfor vil Elektronista nu hjælpe dig! Hver måned navigerer vi igennem junglen for dig og finder frem til 3 fantastiske spil. Så kan du nøjes med at have det sjovt.

Resident Evil 6

Det er efterår, Halloween har lige været her, og når mørket er faldet på er det altid en god idé med zombier. Heldigvis er det noget Resident Evil 6 har en ret stor mængde af.

Bioterrorisme og dårlige zombiefilm sætter agendaen for Resident Evil 6, hvor du følger et sæt af tre forskellige helte spredt udover verden, der alle prøver at finde ud af hvorfor zombier og monstre er begyndt at dukke op over det hele.

Du bliver sendt på et actionfyldt eventyr over hele verden, hvor alt kulminerer i Kina og en kamp for livet mod alt fra zombier til monstre på størrelse med huse. Selvom spillet har zombier i sig, så er det ikke et særligt uhyggeligt spil, i stedet fokuseres der på at skabe en intensitet der får hjertet til at pumpe. Det hjælper også på uhyggen, at spillet ikke rigtig tager sig selv seriøst med nogle dumme jokes kastet ind hist og her. Det er et spil der mest af alt minder om de gamle 80’er gysere, hvor det hele tiden var med et blink i øjet.

Resident Evil 6 er action for alle pengene. Det er et meget langt spil, hvor du vil være underholdt i flere uger og helt perfekt til alle med hang til action og spænding i hverdagen.

Elektronista anbefaler til:

– Til dig der godt vil have lidt spænding i mørket

– Hvis du elsker gammeldags zombiefilm

– Dig der vil have meget for pengene (det her er et meget langt spil)

Findes til:

Xbox 360 (set til 367,-)

Playstation 3 (set til 367,-)

 

 

XCOM: Enemy Unknown

De fleste har sikkert tænkt tanken om der er nogen derude bag stjernerne. For 18 år siden viste det originale XCOM, at de ikke kom i fred.

Siden da er der løbet meget vand under broen, men nu bliver kultklassikeren genudgivet og fortolket til et moderne publikum. Som leder af XCOM afdelingen, skal du redde verden fra de invaderende rumvæsner, og holde verden fra at gå i panik imens.

Det er et spil, der belønner tålmodighed og hvis du håber på at kunne løbe ind på slagmarken, og skyde vildt for dig vil det gå grusomt galt. Du er en general, og må tænke strategisk. Det er skak mod rumvæsner og hvert eneste træk kan have alvorlige konsekvenser for dit mandskab og hvilke lande der støtter dig økonomisk i kampen mod fjenden.

Det er et spil med mange lag, og det er komplekst som få spil er det nu om dage. Et spil, som holder helt til påske.

Elektronista anbefaler til:

– Dig der tror de er derude

– Dem der ikke er bange for en udfordring

– Den strategiske hjerne i familien

Findes til:

Xbox 360 (set til 377,-)

Playstation 3 (set til 377,-)

PC (set til 299,-)

 

Dishonored

Dishonored handler om en mand beskyldt for, at have myrdet dronningen og kidnappet datteren – Den retmæssige ejer til tronen. Hjernen bag det hele er rådgiveren til dronningen, som mener hun ikke driver landet på det rigtige måde, når pesten er løs og de omkringliggende lande truer med, at isolere dem og lade dem rådne op.

I midten af det hele er du, og du er en brik der bliver flyttet rundt på af alle de politiske magtsyge der noget så forfærdeligt ønsker sig tronen. Alt imens du prøver på at få den hævn du tørster efter og finde dronningens datter.

Dishonored er et spil, som har noget på hjerte. Hjernen bag projektet er Harvey Smith, en forældreløs mand, der har været involveret i nogle af spilbranchens mest berømte virksomheders op og nedture. Et af de spil Harvey arbejdede på er spillet “Deus Ex”, et spil som stadig i dag, mere end 15 år efter dets udgivelse, spreder dets indflydelse rundt omkring i spilbranchen. Det kan også mærkes i Dishonored, hvor du har en næsten uhørt frihed til, at håndtere situationer på din helt egen facon.

Hvis du ikke har lyst til at være voldelig er det altid en mulighed. Du kan snige dig rundt, du kan skyde dig gennem alt eller du kan snakke dig ud af alt. Du skal aldrig gøre det som spillet tvinger dig til, i stedet så justerer spillet sig til den måde du spiller på.

At det så oveni også er et af årets sjoveste spil gør det absolut ikke værre.

Elektronista anbefaler til:

– Dig der elsker gemmeleg

– Hvis du kan lide at være kreativ

– Dig der alligevel altid klæder dig ud som ninja til fastelavn

Findes til:

Xbox 360 (set til 377,-)

Playstation 3 (set til 395,-)

PC (set til 299,-)

 

 

Det var alt for denne måned! Hvad kigger du efter når du køber spil til dig eller familien? Og hvad spiller du selv?

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

1 × two =

No Comments Yet.