Christiane Vejlø optages i Blå Bog

af

Elektronista direktør, digital trendanalytiker, radiovært og wearable tech designer Christiane Vejlø er blandt de nyoptagne profiler i den over 100 år gamle danske, institution Blå Bog. Opslagsværket udkommer hvert år med nye biografer over betydningsfulde og anerkendte danske personer. 

 

Christiane_Vejlo_Blaa_bog

 

D

e udvalgte personer i opslagsværket optages i følge Blå Bogs hjemmeside, “hvis de har markeret sig specielt inden for deres fagområde og har en vis betydning. Det er ikke afgørende at være kendt, men at være anerkendt. Optagelseskriterierne varetages af redaktionen bag opslagsværket, støttet af cirka 35 eksterne konsulenter. Konsulenterne er folk med centrale embeder i erhvervslivet, kulturlivet og den offentlige sektor. Blå Bog for at være det mest citerede opslagsværk.

140674291-POLFOTO_44397407

Christiane er stolt over at være blandt de nyoptagne i Blå Bog og udtaler “At kunne repræsentere teknologien, fremtiden og det digitale i en bog som har rødder over 100 år tilbage, betragter jeg som en kæmpe ære”. 

Selvom Blå Bog stadig udkommer som det klassiske analoge opslagsværk er det dog også muligt at abonnere på tjenesten digitalt og følge @blaabog på Twitter.

4 Svar
 • Anne Vibeke Westerberg
  maj 29, 2015

  Hjerteligt tillykke! Det er så fuldt ud fortjent. Tak fordi du er en pioner som fremhæver de spændende historier man ikke finder andre steder og som gør teknologi relevant og spændende. Jeg nyder at læse dine nyhedsbrev og gemmer dem altid til en pause i arbejdsdagen hvor jeg kan give dem mine fulde opmærksomhed.
  Kh. Anne

 • Marie Svendsen
  maj 29, 2015

  Tillykke, tillykke.

  Men krak bliver jo også nødt til at finde nogle nye kunder hvert år.
  At man er optaget i bogen, er jo ikke ensbetydende med at man får bogen tilsendt gratis. Tværtimod.
  Alle de ny optagende suser ud for at købe deres navn på tryk, til den nette sum af 1.975,-
  Eller får I 10% i rabat? ;)

 • Michael Junge
  maj 29, 2015

  Fuldt fortjent, Christiane, tillykke.

 • Gitte K
  juni 14, 2015

  Hej Christiane!
  Fuldt fortjent – tillykke med optagelsen i Blå Bog. Nu du er der, kunne du så ikke hjælpe dem lidt med at opdatere designet? For den der old school blå bog i bog-form – den bør være mere wearable og lettere at tilgå, burde den ikke?
  KH Gitte K

Hvad synes du?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *