Debatarrangement om blinde vinkler i medierne

af
Featured

Er det sandt, at kvinder får mindre spalteplads i medierne, og den de får ofte er præget af kønsbias? Vær med, når vi samler forskere, kilder, journalister og læsere/seere til en snak om myter og realiteter og leder efter veje til en mediefremtid med færre blinde vinkler og endnu bedre journalistik. Kom den 12. oktober kl. 17.00-19.30 Linnesgade 25 i København. Bag arrangementet står Elektronista Media og Klub. Da der er begrænsede pladser og stor interesse, skal du tilmelde dig via info@elektronista.dk Følg også med på facebook Det er IKKE et kvindearrangement, så vi håber mange mænd vil tilmelde sig.

En statsministers kavalergang, en tv-serie kun med mænd, en politikers neglelak og taske i centrum, et fødselsdagsportræt som remser kunstnerens X-kærester op, et mordoffers tøjvalg, et voldeligt overfald omtalt som sex.

Hvornår er det væsentligt at sætte fokus på køn i dækningen af en sag? Hvilke blinde vinkler kan påvirke dækning og kildevalg? Og hvilke samfundsmæssige konsekvenser kan de blinde vinkler have? Den slags spørgsmål ser vi nærmere på til arrangementet Blinde vinkler den 12. oktober 2022.

Til arrangementet kan du blandt andet møde Tom Jensen ansvarshavende chefredaktør hos Berlingske , Pernille Holbøll chefredaktør B.T., Vibeke Bjerrum vært på Business Class på TV2, Stine Karsten Kendal Adm. dir. hos Information, Andreas Marckmann Andreassen ansvarshavende chefredaktør på mediet Markedsføring,  Mikkel Flyverbom, Professor CBS, Anja Monrad direktør for Dell i 32 lande, Birgitte Baadegaard -Forfatter til bogen Lige er ikke det samme som ens, Le Gammeltoft iværksætter, Anja Andersen astrofysiker.

Da emnet vedkommer alle mennesker, ønsker vi selvfølgelig en ligelig fordeling af køn på dagen. Vi opfordrer derfor deltagere til at invitere en “plus one” herre med.

Alle er velkomne og deltagelse er gratis (først til mølle). Tilmeld dig her og duk op, hvis du er tilmeldt. Bag initiativet står Elektronista Media og Klub. Ingen får løn for at medvirke til arrangementet. Klub sponserer lokaler og holder baren åben under arrangementet.Disclaimer: Diversitet er naturligvis mere end køn, og køn er mere end mænd og kvinder.

Har du idéer til gæster, talere eller eksempler (overskrifter, tekster ect) som skal med på dagen, så smid dem herunder i kommentarfeltet.

10 Svar
 • Trine Askholm
  september 13, 2022

  Jeg vil meget gerne deltage.

 • Grith
  september 13, 2022

  Stærkt initiativ. Jeg vil meget gerne komme.

 • Malene Mølgaard
  september 14, 2022

  Mega spændende! Jeg vil gerne deltage.

 • Sol Raja
  september 19, 2022

  Hej Christiane Hyggeligt at se dig i dag, hvad tid er det og hvor holdes det? Undskyld, hvis det er mig, der er blind. Jeg vil meget gerne deltage :-) Mvh Sol

 • Karen Sophie
  september 22, 2022

  Godt line-up, jeg + 1 deltager. Kh KS

 • Lars Werge
  september 22, 2022

  Jeg har tilmeldt mig, og glæder mig til at deltage. VH Lars

 • Birgitte
  september 23, 2022

  Marianne Egelund Siig, Admin. dir. Mannaz og forfatter til bogen Gid vi gad.

Hvad synes du?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *