PANELET TESTER HØJE GULVHØJTALERE

af
Reklameindhold i samarbejde med System Audio.

I forsommeren ledte vi efter kvinder som var friske på at teste System Audio højtalere. Der var over 100 som meldte sig, og vi udtrak 3 til testen. Nu har de 3 frivillige testere i Elektronista-panelet haft sommeren til at fyre den af med volumen på max, og det er blevet tid til at høre deres helt ærlige mening. Her kommer den sidste anmeldelse fra Hedvig, der har testet den høje SA XP30

 


H

edvig Ahlmann er 30 år og kommer fra Ishøj. Hun har testet de høje gulvhøjtalere SA XP30.

God lyd har altid været vigtig for Hedvig, men hun er før gået på kompromis med lyden, da der som studerende og enlig mor ikke altid har været økonomi til det største set up.

Hedvig har placeret sine System Audio højtalere på hver side af den væg, hvor hendes tv hænger. “Der var lige plads, og så får jeg god lyd i sofaen” fortæller Hedvig. Men hvordan har Hedvig gjort brug af højtalerne i testen?

“Vi startede med at holde en “børnefest”, hvor min veninde og hendes datter var inviteret. Så kom børnemusikken frem og der blev danset og sunget. Det blev hurtigt meget højt når børnene skruede op”.

Adspurgt om højtalernes fordele og ulemper siger Hedvig “Jeg blev meget imponeret over hvor ægte lyden er. Det var som at stå i et studie. Har ikke rigtig fundet noget dårligt ved dem. Jeg ville helt klart anbefale dem for den gode lyd, og jeg kan også rigtig godt lide designet. De er enkle og kan stå i det fleste stuer uden at se for voldsomme ud”.

Når der skal skrues helt op er Hedvigs yndlingsnummer “For once in my life” med Stevie Wonder.

Elektronistapanelet er lavet i samarbejde med System Audio. Testerne er blevet bedt om at komme med deres uforbeholdne mening om det produkt de har testet.

Ingen kommentarer endnu

Hvad synes du?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *