ELEKTRONISTA PANELET TESTER: MINI HØJTALER FRA SA

2 Min læsning
Reklameindhold i samarbejde med System Audio.

I forsommeren ledte vi efter kvinder som var friske på at teste System Audio højtalere. Der var over 100 som meldte sig, og vi udtrak 3 til testen. Nu har de 3 frivillige testere i Elektronista-panelet haft sommeren til at fyre den af med volumen på max, og det er blevet tid til at høre deres helt ærlige mening. Denne uge har vi Helles anmeldelse af SA Saxo1 fra System Audio.

Helle er 28 og bor på Nørrebro. Hun har placeret højtalerne i vindueskarmen

God lyd er for mig vigtig, fordi det i høj grad påvirker oplevelsen af det man lytter til” fortæller Helle. “Men jeg har ikke været god nok til at prioritere god lyd, kan jeg se nu efter jeg har testet SA højtalerne, og det er bestemt en synd” siger hun.

Helle siger hun er overrasket over den gode lyd.

“Jeg var, ligesom alle andre Københavnere i Tivoli for at høre Roxette i juli måned. Vi endte helt nede bagerst, og oplevelsen var en total fiasko! Resten af weekenden kompenserede jeg så ved at blæse op for Roxettes Greatest Hits hjemme på anlægget, til mine naboers store fortrydelse. Men lyden her var virkelig fed, og tusind gange bedre end at stå på Plænen”

Men musik er ikke det eneste Helle har testet på højtalerne. “Jeg hører mange podcasts og lydbøger. Jeg nyder at grine med Mads & Monopolet, og blive klogere af Danskernes Akademi, Mennesker og Medier og Filmland. Siden jeg modtog højtalerne fra System Audio har jeg koblet min iphone til anlægget, og jeg skulle faktisk lige vænne mig til den nye lyd, for det var helt ligesom at have studieværten siddende midt i stuen”.


Uden at vide en disse om watt, frekvens og impedans, så bilder jeg mig ind at jeg tydeligt kan høre forskel på bas, dybde og klang i musikken. Jeg sammenligner det lidt med at gå fra almindeligt TV over til HD-visning; der er virkelig forskel! Jeg har ikke noget negativt at sige om højtalerne, det skulle da kun være at jeg godt kunne bruge flere for en endnu større effekt- eventuelt en subwoofer.

På spørgsmålet om hun ville anbefale højtalerne til andre svarer Helle “Ja bestemt! Jeg kan rigtig godt lide designet, de er meget stilede og diskrete, og så er størrelsen klart et plus, de fylder virkelig ikke meget! Og ikke mindst så er prisen på 899,- stykket jo til at have med at gøre”

Hvis Helle virkelig skal skrue op for tiden, så er det Oh Land hun lytter til.

Elektronista Testen er lavet i samarbejde med System Audio. Elektronista-panelet er blevet bedt om at teste og uden omsvøb komme med deres helt ærlige mening om produkterne.

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

3 + five =

1 Comment
  • Allan Larsen
    november 8, 2014

    Jeg elsker Elektronista, jeg lytter altid til det. når jeg kører bil.
    Christiane Vejlø er en superdygtig radiovært <3
    Jeg bliver helt elektrisk nu……………..