ELEKTRONISTA SØGER SKRIBENTER…

2 Min læsning

Kunne du tænke dig at teste gadgets, blive klogere på digitale trends og få dine skriverier ud til et publikum på 50.000+? Elektronista søger lige nu tech-glade bidragsydere til artikler om tech, trends og digital livsstil for det travle, digitale menneske. 

 Elektronista-redaktionen består af et hold dedikerede gadgetglade skribenter, som dækker det digitale liv i den afslappede og tilgængelige Elektronista-stil. Vi skriver om alt inden for livsstil, så længe vinklen er digital. Husk vi er et livsstilsmedie og ønsker at få
 
Hvis du skal komme i betragtning som Elektronista-skribent, skal du brænde for det digitale, være god til at skrive og have lyst til at committe til f.eks. en fast artikel om ugen eller 2 om måneden. Hvis du føler, det kunne være dig, så kik godt rundt på sitet, surf efter mere inspiration på nettet, find en god idé og skriv en artikel, som du mener vil passe til Elektronista-universet. Send artiklen på ca. 2000 anslag på en mail til info@elektronista.dk og vedhæft et par billeder, du mener passer til. Husk vi er et digitalt livsstilsmedie og ikke det rigtige sted, hvis du drømmer om at skrive ultratekniske meget nørdede detaljerede lange artikler. Til gengæld sætter vi en ære i at skrive, så vores læsere er underholdte, kan mærke relevansen og får noget at tænke over. 

Som trendhunter og skribent for Elektronista vil du blive en del af et sprudlende digitalt univers i rivende udvikling. Du vil erhverve dig vigtig viden om digitale trends, få erfaring fra et af landets mest progressive, digitale medier, dit navn vil blive synligt på Google, du vil få mulighed for at deltage i spændende pressemøder i ind- og udland, og så kan du øge trafikken til din egen blog eller f.eks. Linkedin-profil. Alle os der blogger for Elektronista arbejder på frivillig basis og modtager ingen løn! Det skal du naturligvis være indforstået med.

Vi leder altid efter:

  • Inspirerende historier om teknologi og mennesker
  • Guides, “news you can use” og hjælpsomme tips. Hvordan livet kan blive nemmere med teknologi og digitale værktøjer. F.eks. “5 tips til….”.
  • Trends- Korte artikler med cutting edge digitale trends
  • 5 apps som gør dig…..
  • Nye gadgets- Små historier om de nyeste gadgets og deres fordele
  • Produkttest- Har du et produkt du gerne vil teste? Prøv det af og fortæl, hvordan produktet klarer sig inden for parametrene Brugervenlighed, Brugbarhed og Wauw-faktor.

Du kan sende din artikel og gerne 3 idéer til andre artikler du kunne tænke dig at skrive  til info@elektronista.dk. Vi kan dog desværre ikke garantere, at alle indsendte artikler kommer i online-magasinet. Hvis du har spørgsmål, kan du skrive dem til samme adresse.

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

No Comments Yet.