Elektronista slammer-Uge 5

2 Min læsning

Af Christiane Vejlø

Et hurtigt og hårdt shot af et par af ugens highlights i tech og sociale medier. Vi udvælger og koger ned. Du ved det hele på 2 minutter. Elektronista Slammer er lavet på koncentrat. Tilsæt selv nuancer.

Google Glass nu med sex app

Sex-with-Google-Glass

Hvorfor: Når to nørder knalder skal der selvfølgelig involveres tech. Jo mere nørdet jo bedre.
Hvordan gør vi det så? Nu giver app’en Sex with Glass mulighed for at to elskovsdyrkende geeks kan se hinandens POV på den lille skærm i deres egen brille. Når akten går igang sættes app’en igang med med kommandoen “ok glas it is time”. Ved aktens afslutning klippes automatisk en lille videosekvens sammen som man så i fællesskab kan nyde indtil den selvdestruerer Snapchat style få timer senere.
Er vi overbevist? Sloganet er Bascially the whole picture! Måske havde just a little bit more than we need?

Ny kvindelig IT millardær 

sheryl-sandberg-time-magazine-cover
Hvad er det de snakker om? Der er intet som kan stoppe tidligere Google- nu Facebook topchef Sheryl Sandberg.
Hvad har Sandberg ellers gang i? Hendes bog Lean In om kvinder i erhvervslivet og hvad der skal til få at få succes er blevet en gigantisk bestseller.
Men kunne det virkelig betale sig at knokle sådan? Med Facebooks seneste aktiestigning ser det ud til at Sandberg er gået hen og blevet en af verdens få kvindelige millardærer. Sandberg ejer for 750 mio $ Facebook aktier og siges at have solgt for 300 mio allerede.
Men slapper Sandberg aldrig af? Ud over topstillingen hos Facebook hygger Sandberg sig med bestyrelsesarbejde for en lille cafékæde (Starbucks) og noget med børn (Walt Disney).

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

four − four =

No Comments Yet.