ELEKTRONISTA UNBOXER IPHONE 5- VIDEO

1 Min læsning

Så har Elektronista unboxet den nye iPhone 5 og vi giver dig en lille videosmagsprøve her. Vi ser på design, kamera og en sjov lille voice feature som IKKE er Siri.

Tjek også vores iPhone 5 guide for dummies, hvis du hurtigt vil danne dig et overblik over den nye Apple telefon.

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

8 − seven =

4 Comments
 • Allan
  oktober 2, 2012

  Du snød Christiane… du havde haft den ude på forhånd :-D

  Jeg havde set frem til iPhone 5, men jeg blev skuffet. Måske fordi jeg har en iPhone 4S i forvejen, og som du selv siger, så er forskellen ikke den store revolution. Jeg er også ved at være en smule træt af iOS og dens manglende mulighed for at tilrette og personliggøre. Jeg ryger nok på Androidvognen på et snarligt tidspunkt.

 • christiane
  oktober 2, 2012

  Hej Allan
  Nej JEG snød ikke. Men jeg får den fra Apple og de har haft den ude for at sætte simkort i. Jeg skældte dem faktisk også lidt ud ;-)
  Hvad synes du om Windows?

  Christiane

  • Allan
   oktober 2, 2012

   Windows er interessant langt hen ad vejen. Flot og interessant design, og up to date hardware. Men for mig er det ikke relevant. Jeg har rødder i både Googles og Apples infrastruktur. Googles fordi jeg bruger Gmail og Google Calendar (og Google Maps, men det kræver vist en artikel helt for sig selv :-D) og Apples fordi jeg bruger Mac og iPad. Så for mig er iOS eller Android et naturligt valg, fremfor en helt anden infrastruktur.

   En anden årsag er, at jeg på iOS og Android har adgang til alle de apps, jeg har brug for. Jeg kan gå på mobilbank, dele billeder på Instagram og spille de spil, som alle på Twitter og Facebook sender invitationer til. Det ville jeg ikke have mulighed for på en Windowsbaseret
   mobil (endnu?). Så indtil videre er det enten iOS eller Android for mig.

   En helt personlig mening er i øvrigt, at jeg tvivler meget på Windows Phone i det lange løb. Jeg tvivler på, at der er plads til 3 store platforme og infrastrukturer på mobilmarkedet. Det viser pc-markedet med al ønskelig tydelighed, og jeg tror ikke, der er den store forskel i markedskræfterne på mobil- og pc-markedet.

 • Dorte Lytje
  oktober 2, 2012

  Idag er det min tur – på vej til Apple-store og skal have den i hus :) Af bitter erfaring ved jeg, at jeg ligeså godt kan bestille den HELT store, da jeg hurtigt får den fyldt op med musik, billeder og apps.

  Jeg er rigtig spændt på kameraet! Håber det kommer til at fungere super godt som on-the-go-kamera.

  Tak for anmeldelse og sneak-peak, Christiane!