EN MOBIL DER KAN TÅLE ALT?

2 Min læsning

Af Christiane Vejlø

Har du mange døde mobiltelefoner på samvittigheden? Motorola forsøger dansk come back med robust telefon som kan tåle næsten alt du kan finde på at udsætte den for.

Det er ikke alle mobiltelefoner som får lov at sove stille ind i skuffen, mens de afløses af en nyere model. Der findes folk, som gang på gang og selvfølgelig uden at ville det, kommer til at ødelægge deres mobiltelefon. De typiske drabsmetoder er: tab i toiletter, tab på gulvet, fald fra taget af bilen (når du sms’er mens du tanker), børn som ødelægger den, spildt cola eller kaffe, tab ned i opvasken (når du holder den med hagen) og endda helt almindeligt regnvejr.

Motorola som vi ikke har set med mobiler i Danmark siden 2008 forsøger med come back. Denne gang med en robust mobil, som eftersigende kan klare lidt af hvert. Motorola DEFY er følge Motorola “designet til at kunne overleve de fleste udfordringer, du kommer ud for i din hverdag. Telefonen er støv- og vandtæt, så den kan både tåle regn, spildte drikkevarer eller fx en tur i sandet. Den er også udstyret med en stor, robust skærm, der er ekstra modstandsdygtig overfor ridser.”

Men DEFY er ikke bare en stor, dum (og grim) telefon som tidligere såkaldte håndværkermodeller. Den er en smartphone med Android styresystemet, et godt kamera, adgang til musik, billeder, mulighed for surf ect. Og så ser den faktisk meget pæn ud og er ikke pakket ind i grimt neonfarvet gummi som man før har set.

Motorola DEFY er tilgængelig i Danmark fra maj 2011 hos: Dansk Supermarked, Elgiganten, Telia, TDC, Call Me og DLG.
På videoen kan du se hvad der sker når en bruger holder den under vandhanen. Tak til @Andersdalsgaard

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

No Comments Yet.