En vaskemaskine til én

2 Min læsning

Det ligner et lille bord til stuen, men er i virkeligheden noget, man har stående i badeværelse eller bryggers. En vaskemaskine. Her bare i en version til singles.

Når danskerne tænker i vaskemaskiner, er det normalt sådan nogle store metalkasser, der måler en meter hver vej og vejer på den forkerte side af 50 kilo. Som regel er de kendetegnet ved at have en rund låge med glas i, så man kigge med på, hvad der sker inde i maskinen – hvis man gider.

Den nye Drawasher går en helt anden vej. Det er en lille vaskemaskine til singler, som ikke fylder mere end et lille bord – og så har den tøjstativ integreret nedenunder. Ideelt for singler og til små boliger – to-værelses, enværelses eller til private værelser.

I princippet er Drawasher et skuffedarium, der ikke fylder mere end et lille bord. Tøjet, der skal vaskes, lægges i en skuffe – hvor man normalt ville placere sit nyvaskede og pænt foldede undertøj. Her er det bare vaskemaskinen, der sidder der. Det nyvaskede tøj kan man lægge eller hænge til tørre på bøjler under selve vaskemaskinen. Drawasher er ganske enkelt et skoleeksempel på optimal pladsudnyttelse.

Vaskemaskinen til én er skabt af den unge designer Ji Seung Kim, som i øjeblikket forhandler med flere sydkoreanske fabrikanter om at sætte opfindelsen i produktion. Kim vil ikke afsløre hvem, men i Sydkorea ligger bl.a. de to giganter Samsung og LG, der i forvejen fremstiller vaskemaskiner i normal størrelse. De ved også begge en masse om computerstyring og touchskærme, for det er på den måde, at Drawasher betjenes….

 

 

 

 

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

2 + 4 =

No Comments Yet.