Essentielle sommerferie gadgets, apps og nørdet sommerlæsning

3 Min læsning

Sommeren er over os, og sommerferien er godt igang. Her er tre uundværlige gadgets til din sommerferie, uanset om du skal ud og løbe en tur eller slappe af i sommerhuset.

Luk familien ude, eller få musik til løbeturen med Jabras trådløse høretelefoner

Uanset om du vil ud og løbe en tur, eller bare få en pause fra familien, så er Jabras Elite 75t de helt ideelle høretelefoner. Deres lommevenlige størrelse gør det nemt at have dem med sig overalt, og deres lange batteritid på lidt over 7 timer gør, at du kun får brug for at oplade dem én gang om dagen.

https://www.jabra.dk/-/media/Images/Products/Jabra-Elite-75t/Layout/6_Lifestyle-Slider/lifestyle_1.jpg

På trods af de meget små høretelefoner, så er lyden som Jabra Elite 75t byder på utroligt god, og de er super behagelige at have på selv en hel dag.

Jabra Elite 75t koster 1290,-kr, og fås også i en “Active” udgave der har samme fysiske størrelse men kan modstå mere sved og vand, som koster 1478,-kr.

Minimer spilpladsen i kufferten med smart multi-lader

Hvis du skal afsted i sommerhuset, tæller hver kvadratcentimeter når tasken skal pakkes, så undgå at tage alle dine opladere med og få i stedet en “multioplader” som dem fra amerikanske Anker.

Amazon.com: USB C Charger, Anker 60W GaN & PIQ 3.0 2-Port Type-C ...
Ankers oplader er lille, og bruger den nye GaN-teknologi, så den er i stand til at oplade bærbare og telefoner på samme tid

Disse opladere har ikke kun et hav af USB-porte, så du kan oplade alt muligt, men de nyeste modeller bruger også den avancerede GaN-teknologi, der gør det muligt at lave fysisk mindre opladere, der samtidig er i stand til at presse enorme mængde strøm igennem sig, så du kan oplade en MacBook og din telefon på samme tid.

En Anker GaN oplader fås på Amazon og koster 344,-kr.

Weatherunderground er din nye yndlings vejr-app

Hvor varmt er det egentlig? Kommer til at regne i morgen?

Vejret er det evige samtaleemne fordi det faktisk er ret vigtigt og betyder en stor del for os i hverdagen. Og når det er ferietid, så er vejret endnu vigtigere end nogensinde før.

Derfor skal du væbne dig med en god vejr-app, og “Weather Underground” er en af de bedste vejr-apps på markedet til iOS og Android. Den giver dig et simpelt og overskueligt overblik over vejrforholdene, og du kan hurtigt se ind i de næste par dage og forberede garderoben.

Weather Underground er et fænomenal bud på en god vejr-app

Og skal det blive ekstra vejr-nørdet, så er appen Windy helt fantastisk til at give dig dybdegående indblik i de aktive vejrmønstre. Men det er kun for de helt store vejrnørder.

Begge apps er gratis med reklamer, og inde i appen kan du betale et abonnement for at få fjernet reklamer.

Bliv klogere på fremtiden sammen med Christiane Vejlø

Hvis du ikke er i humør til at høre en podcast eller tjekke vejrudsigten, så er der intet som at sætte sig ned og læse en god bog. Så hvorfor ikke tjekke Christiane Vejløs “Den Gode Idé” ud? En fantastisk bog der tager et blik på den verden vi skal til at leve i post-pandemien.

Hvordan kommer til at være trendsettende i en verden, der blev tvunget til at forholde sig til “Work From Home”, og hvorfor er det egentlig så svært at innovere og tænke nyt?

I sin nye bog går Christiane Vejlø i dybden på de emner og meget mere. Du kan både få “Den Gode Idé” som en helt almindelig download, eller serveret som lydbog.

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

17 − three =

1 Comment
  • Fotografen
    juli 28, 2020

    Tak for et par gode råd! Jeg har i den grad fået meget god brug ud af en multilader.