Samsungs nye tv har buet skærm

1 Min læsning

Samsung har lavet det perfekte tv til multitaskeren: Skærmen er buet (så billedet også ser godt ud fra siden), og man kan se fire programmer på samme tid.

samsung buet
Hvis du er en sand multitasker, som bevæger dig temmeligt meget rundt, når du ser tv, så er Samsungs nye smart-tv lige noget for dig. Den nye model har nemlig en buet skærm, som giver en bedre billedoplevelse, også selvom du ser på tv-billedet fra siden.

Og detaljerne står selvfølgelig knivskarpt: Opløsningen er fire gange så høj som på en almindelig Full HD-skærm (såkaldt UHD, hvilket står for ”Ultra High Definition”).

Modellen er et Smart TV, hvilket betyder, at det kan en hel del mere end en gammeldags flimmerkasse. Blandt andet kan du opdele skærmen i fire mindre billeder og således have fire programmer kørende samtidig (smart, hvis du lige skal tjekke tekst-tv eller have et hurtigt kig på nyhederne).

Og alle funktionerne styres med en fjernbetjening, der både har stemmestyring og bevægelsescensor (så man f.eks. kan bladre på tekst-tv ved at vifte med fjernbetjeningen i stedet for at trykke på knapper).

Og hvis du køber et Samsung-UHD inden 1. august 2014, får du et halvt års Netflix-abonnement med oveni.

Den vejledende salgspris i butikkerne er 24.000 kr. for 55” og 55.000kr. for 78”.

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

No Comments Yet.