FÅ DINE DEALS I ÈT SAMLET NYHEDSBREV

1 Min læsning

Er du træt af alle nyhedsbrevene i mailboxen, men vil du på den anden side heller ikke gå glip af dagens lækreste deals? Bownty indsamler alle dagens tilbud et sted, så du nemt kan danne dig et overblik over, hvilke deals du er interesseret i!

Nu behøver du kun at modtage ét nyhedsbrev med dagens deals i din mailbox. Den danske udgave af tjenesten; Bownty, indsamler hele markedets tilbud fra kendte udbyderes som Downtown, Groupon, SPOT-deal, Sweetdeal og 18 andre danske dealsider. Ved at tilmelde dig Bowntys nyhedsbrev får du adgang til præcis ligeså mange gode deals, hvis ikke flere og slipper oveni købet for en fuld mailbox.

Bownty har du mulighed for at vælge din placering, så du kun får deals fra dit lokalområde. Men skal du på weekendtur med familien til den anden ende af landet, kan du nemt vælge nationale deals og få tilbud fra hele landet.

Alle de indsamlede tilbud er opdelt i 5 oversigts kategorier: Mad og drikke, Krop og velvære, Events og aktiviteter, Hotel og rejser, Shopping og service. Så du hurtigt og nemt kan finde de deals, der passer ind i dine weekendplaner. Har du ikke lige computeren med dig, kan du altid tjekke Bowntys dealsoversigt på mobilen. Bownty app’en kan hentes gratis i iPhones Appstore

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

three × 4 =

1 Comment
  • Peter
    marts 19, 2014

    Prøv at kigge på All2day.dk, som også samler deals. Her får du også gode råd med på vejen, så du lettere undgår en dårlig handel…