Få mini-cam med i købet af ny Sony Xperia

2 Min læsning

Sony har holdt den gode stil med navngivningen af deres topmodeller i laaang tid, men deres seneste medlem af Xperia-familien er åbenbart ikke helt nyskabende nok til at blive nummer 4 i rækken af Xperia Z-telefonerne. I stedet hedder nyeste skud på stamme Sony Xperia Z3+.

En rigtig god nyhed er, at lugen ind til USB-porten er fjernet, så der er direkte adgang for opladeren nu. Selvom der er frit udsyn til USB-porten, så er telefonen ligesom sine forgængere vandtæt, og kan efterlades i 1,5 meters dybde i 30 minutter uden at tage skade.

31_Xperia_Z3_plus

Sony har indset, at vi er vilde med at tage billeder af vores mad, så de har tilføjet en gourmet-indstilling, så du kan tage ekstra lækre madbilleder.

Der er også blevet pillet ved kameraet, der skulle tage endnu bedre billeder med en opdateret auto-funktion.

Batteriet er der heller ikke noget at komme efter – det kan række i op til to døgn. Hvis du har virkelig travlt, så er der fuld fart på Sonys nye hurtiglader, der kan oplade telefonen til en dags brug på intet mindre end 45 minutter. Laderen er ekstra tilbehør og får en pris på 249 kroner.

Som en ekstra krølle på halen, har Sony lavet et prebookingtilbud. Bestiller du Sony Xperia Z3+ senest den 25. juni, så får du et Sony Action Cam Mini med i købet. Kameraet har en værdi af cirka 2000 kroner.

Du kan allerede forudbestille Sony Xperia Z3+ nu til en vejledende pris på 5.499 kroner.

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

5 − three =

No Comments Yet.