Fashion møder tech- Podcast #138

2 Min læsning

Du tager vinterhuen på før du forlader din bolig og låser den tankestyrede dør via sensorer i huen. Du hilser på din nabo og komplimenterer hendes nye jakke.  Med dine briller tager du et billede af hendes outfit og få sekunder efter spørger dit armbåndsur dig om du har lyst til at få jakken og 3 andre fashion items udvalgt efter din smag leveret i eftermiddag. Teknologibranchen og modebranchen er for alvor ved at få øjnene op for hinanden og det betyder at tøj der i tusindvis af år ellers har haft den primære funktion at holde os varme er på vej til at kunne så meget mere. Velkommen til et nær fremtid med teknologi du ikke bare kommer til at bære på men til at have på. Lyt til Elektronista program #138 Husk du kan abonnerer på podcasten i din yndlingspodcast app.

Billede 02-12-14 13.48.03

Elektronista handler om krydsfeltet mellem teknologi, design og mode. Først snakker vi online brugeroplevelser, apps og data med musiker, modeikon og iværksætter Pernille Rosendahl. Så taler vi om wearables, intelligent beklædning, selftracking, sportstøj der måler performance og hvordan man påvirker menneskers adfærd med wearable teknologi. Morten Wagner og Vanessa Carpenter fra Idemolab er i studiet.

Shownotes:

Gæsterne arbejder bl.a. med wearable techonology hos Idemo.

Når wearable teknologien kommer helt ned i en smart fingerring

Pernille Rosendals projekter Anywear og Pread.ly

Copenhagen Fashion Week app’en

Modeforslag baseret på billeder man tager med StileEye

Microsoft dræber clip art

Apple watch på forsiden af kinesisk Vogue 

Star Wars trailer.

The Next Black- dokumentar om fremtidens fashion

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

11 − 9 =

No Comments Yet.