Elektronista tester in-ear høretelefoner- Find de rigtige til dig!

af

Har man små ører som jeg, eller får man ofte ondt i ørerne af at have over-ear headset på længe af gangen, så er et fikst lille sæt in-ears et rigtig godt valg til både musik, podcasts, lydbøger og nogle gange endda bare for at få ro. Jeg har det seneste stykke tid haft ørene i nogle af markedets bedste in-ear høretelefoner. Jeg kikker på, om de sidder ordentligt og behageligt i øret, om lyden er noget særligt, om der sker noget på designsiden, og så gør det altså heller ikke noget, at ledningen ikke filtrer. De 5 udvalgte sæt er alle i high end-kategorien og ca. en million gange bedre end det, der følger med din telefon. Men der er dog alligevel ret markant forskel. Find det, som passer dig bedst. Eller giv en gave, man kun kan blive glad for.

God fornøjelse :-) Christiane 

Sennheiser Momentum – god pris for høj kvalitetmomentum-inear-black-chrome-set-rgb-red

D

et her headset kan jeg godt lide! Der er ikke så meget pis. Designet er diskret pænt og råber på ingen måde op. En lidt kedelig sort ledning med fjernbetjening, som kan skrue op og ned og tage opkald. Ledningen virker holdbar og godt fæstnet i selve høretelefonerne. Da det jo ikke er et noise cancellation headset, er der ikke mere lir på ledningen, men den har lidt tendens til at filtre. Propperne sidder godt i ørerne, og lyden den er altså virkelig, virkelig god! Hvis man vil under 1000 kroner for et godt headset, så får man altså virkelig meget for pengene med Sennheiser her.

Pris ca. 900 kr. Find dem her

Beoplay H3 ANC-noise cancellalation- Skuffer desværre

Bangogolufsen-noise-cancellation

Når det nu er B&O, forventer man, at der sker noget særligt på både design og lydsiden. Begge dele skuffer desværre. Selve høretelefonerne er meget anonyme at se på i mørkt let metallisk look, som godt nok er stainless steal, men bare ser lidt kedeligt ud. Volumenknapperne sidder på en lille, sort plastikdims, ledningen er lang og ligegyldigt sort, og den særlige, lille kasse, som er nødvendig for at kunne aktivere noise cancellation-teknologien, ligner en sort hockey puk med et stort B&O logo på. Og noise cancellation funktionen imponerer ikke, når den er igang. Godt nok lukker den lidt af baggrundslyden ude, men er ikke særlig effektivt som f.eks. Sennsheiser. Når musikken spiller, kan jeg faktisk ikke rigtig høre forskel. Til gengæld mangler der noget på bassiden i lyden. Ikke imponeret.

Pris: 1999 kr. Se mere hos Bangogolufsen.dk

Mi In-ear headphones- mest design for pengene

Mi høretelefoner- Xiaomi

Made in China er et virkelig godt prædikat, når man kikker på Mi In- ear-høretelefonerne. Jeg har ALDRIG haft så fin en unboxing oplevelse af et par høretelefoner. Super elegant indpakning og derfor også perfekt som gave. Designet er helt i top, og der er virkelig kælet for detaljerne. Ikke råbende, men stille og roligt pisse flot. Og derfor også vinder af en Red Dot design award. Hvor B&O prøver og bare ikke når i mål, så lykkes det for Xiaomi, som står bag Mi høretelefonerne. Og her taler vi om Kinas absolut største producent af smartphones. Og et firma som i den grad har ladet sig inspirere af Apples design og livsstils-approach. Lyden er på den gode side af ok, men prisen er til gengæld ikke til at komme uden om.

Mi in-ear kan findes  for under 200 kr. på Amazon.co.uk
Læs mere om headsettet her.

Audiofly AF78- Industrielt design og god lyd

AF78-item

Rigtig god lyd pakket ind i fint industrielt design. Audiofly formår faktisk at skabe både god lyd og flotte høretelefoner. Modellen har ikke noise cancellation-funktionalitet, men ørepropperne sidder så tæt i øret, at man alligevel er ret godt lukket inde i sit selv selv og sin lyd. Og det er altså virkelig god lyd, ligegyldig om man hører jazz, klassisk eller popmusik. Og den stofagtige ledning har den kæmpe store fordel, at den faktisk slet ikke bliver filtret. Her er virkelig ikke noget at sætte fingeren på. Et virkelig godt headset!

Pris 1699 kr. på Audiofly.dk

BOSE in ear noise cancellation- De bedste, hvis man vil flygte fra verden!

Bose-noice-cancellation

Vi er ikke ude i noget super hipsterlækkert design her. Hvid og blå plastiksnor, plastik hvid og blå fjernbetjening og en temmelig stor hvid plade til noise cancellation-teknologien. Ørepropperne er gennemsigtige og sidder godt fast i ørerne med en halv “banan” i silikone. Og når man så monterer dem og tænder for den isolerende lydfunktion, så skal jeg lige love for, at verden forsvinder. Man kan høre markant forskel. Så meget, at jeg i et fly, hvor jeg brugte dem uden musik for at kunne sove fik et chok, da jeg om natten tog dem af. Jeg troede simpelthen, der var noget galt med flyets motor, så meget larmede det pludselig. Noise cancellation-funktionalitet er sublim, og lyden er også ekstremt god. Tøver ikke med at anbefale til den, der vil have det bedste.

Testens dyreste til 2599 kr. Find Bose QuietComfort på Amazon.co.uk 

Jabra Vox- Det Sporty valg

Jabra-Vox-In-Ear-Headphones-White-22092015-1

Danske Jabra har satset rigtig meget på god lyd, og det lever de også op til med Vox-headsettet. Det sidder rigtig godt i øret, og der er altså virkelig lækker lyd i bassen. Designet er jeg dog ikke så imponeret af. Der mangler lidt lækkerhedsfaktor, og det føles lidt plastikagtigt, dog ikke på en billig måde. Det er bare et mere sporty look end testens øvrige. Men lyden er virkelig tilfredsstillende. Især hvis man godt kan lide en god bas.

Pris 645 hos Dustin.com 

1 Svar
 • Annika
  december 18, 2015

  Personligt kan jeg kun bruge http://www.klipsch.com/products/reference-x12i-in-ear-headphones
  Klipsch X10-11-12i serien :(
  Har prøvet rigtigt mange, men de korte der vinkler eller bliver “tykke” hurtigt giver mig smerter.

  Overvejer da ofte at prøve andre, men synes at det er trælst at blive ved med at smide penge ud på modeller der ikke virker til mig.

Hvad synes du?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *