Giv din iPhone et retro makeover

af

Den nye iPhone 7 fra ColorWare ligner den klassiske Apple Macintosh. En oplagt idé for folk, der ikke vil have, at deres mobil kan forveksles med alle andres.

i

Phones er voldsomt populære de fleste steder. Ikke mindst i Danmark, hvor vel efterhånden tre af fire mobiler er en Apple i dag.

Det giver så bare det problem, at næsten alle mobiler ser ens ud. Medmindre man sætter et anderledes cover på sin iPhone, vil de fleste telefoner ligne hinanden til forveksling, når man beder folk om at lægge deres kæreste eje frem på bordet foran dem.

Hvis man gerne vil vise, at man har personlighed og er stor fan af fænomenet Apple i det hele taget, er ColorWare ikke til at komme udenom.

Firmaets nye iPhone 7 Plus Retro Edition får Apples største telefon til at ligne en Macintosh fra 1980’erne. I samme beige grundfarve, samme ventilationskanaler i siden og med Apples berømte logo i alle regnbuens farver….

Cool, retro og klasse udstråler den tunede iPhone 7.

ColorWare sætter ikke bare et nyt cover uden på det originale. Nej, alt ”overtøj” omlakeres i hånden fra inderst til yderst. Kun selve elektronikken og skærmen står urørt.

Med andre ord køber man en helt ny iPhone 7 eller 7 Plus, når man bestiller en ColorWare. Ellers virker forvandlingen ikke ægte og autentisk nok, mener firmaet.

Det betyder så også, at en ColorWare Retro Edition ikke er billig. Først skal man betale for en ny iPhone 7 Plus og derefter for ColorWares elegante ombygning.

I en udgave med 256 GB lager koster en retro iPhone 7 Plus så 1.899 USD eller ca. 13.600 kroner. Det er næsten 50 pct. mere end en anonym 7 Plusser uden makeover.

Til gengæld får man en smuk telefon, som garanteret ingen af vennerne, veninderne eller kollegerne har magen til. Retro-mobilen fremstilles nemlig kun i et begrænset antal….

 

Ingen kommentarer endnu

Hvad synes du?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *